Vesti

MAPO KEYS BAND NA LETNJOJ SCENI BITEFARTKAFE-A

today8. septembra 2022.

Background

BitefArtCafe ne da letu da ode! 09. septembra, na Letnjoj sceni će nastupiti Filip Bulatović (Mapo Keys), jedan od naših najtalentovanijih autora džez, pop, fank i fjužn muzike.

U maju 2021. Filip postaje član Big Benda Radio Televizije Srbije, prvobitno kao pijanista, a potom i kao dirigent. Ovo je jedinstvena prilika da na jednom mestu čujete Filipove autorske pop – funk numere od kojih su najpoznatije ,,Mirisi u Magli” i nedavno izdata numera ,,Ti i Ja”.

Binu će deliti sa vrhunskim beogradskim muzičarima od kojih srce benda čine dobro poznati vokali – Aleksandra Bjelić Aleksijević i Marko Vlahović, ritam sekcija – Peđa Milutinović i Dragan Ivanović (Van Gogh), kao i duvačka sekcija: Nikola Cvetković, Andrija Gavrilović, Luka Ignjatović i Rastko Obradović.

Ulaznice su dostupne na sajtu new.tickets.rs i na prodajnim mestima TICKETS-a.

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THE BAD WEEK, SRCE ULIČNOG BLUZA, U KLUBU BLUZ I PIVO

Novosadski country blues bend The Bad Week i bez sumnje jedna od najinteresantnijih pojava na domaćoj sceni, nastupa ove subote, 10. septembra od 20 sati u klubu Bluz i Pivo u Cetinjskoj. „The Bad Week donose emotivne note sakrivene u hrskavom glasu frontmena, u jednom od visokih tonova što skliznu sa činele, spadnu sa sjajnih čivija gitare ili iscure iz rupi na usnoj harmonici“ kažu organizatori. Sastav The Bad Week […]

today8. septembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA