Vesti

MANNTRA UPUTILA VIDEO POZDRAV FANOVIMA PRED PRVI NASTUP, 14. APRILA, U SRBIJI!

today10. april 2024.

Background

Sve popularniji hrvatski bend Manntra uputio je poseban video pozdrav i poziv svojim fanovima pred nastupajući koncert u Domu Omladine u nedelju 14.aprila:

Naš prvi live album u kombinaciji sa prvim koncertom u Srbiji je definitivno nešto čemu se jako veselimo!“ ističu članovi Manntre. „Jedva čekamo i sigurni smo da će to biti veče za pamćenje! Spremni smo i imamo toliko toga što želimo pokazati i podeliti sa vašom publikom!“

Manntra je trenutno na evropskoj turneji na kojoj promoviše novo izdanje „Live In Leipzig“ sa aktuelnim singlom „Et In Peccatum“:

Pored ovog, publika u Amerikani moći će da uživa i u hitovima “Ori Ori”, “Morana”, “Kiša” i “Heathens”, a šira populacija pamti ih po bivšem gitaristi Marku Purišiću, koji pod pseudonimom Baby Lasagna predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji.

Ulaznice za koncert Manntre možete nabaviti na svim Efinity prodajnim mestima, kao i online i ovde.

FOTO: Franz Schepers / The King Portarit

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ROCK@EXIT POJAČAVA PREKO 30 BENDOVA – DNEVNE ULAZNICE U PRODAJI!

Furiozni rifovi čekaju te na tvrđavi ovog jula, a počela je i prodaja dnevnih ulaznica! Gitarski zvuk na Exitu predvodi preko 30 bendova – pokretačka snaga bendova Rage Against the Machine i Audioslave Tom Morello, osnivači kultne Sepulture – braća Max i Iggor Cavalera, nezaustavljivi The Exploited, megapopularni orijentalni rock bend Altin Gün, svetska senzacija iz Mađarske Azahriah, najpopularniji regionalni sastav Joker Out i beogradski Replicunts čekaju te od 11. […]

today8. april 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA