Vesti

PROMOCIJA ,,MALA PRODAVNICA DELIKATESA“ OPS-A U JAZZ KANTINI!

today24. novembra 2021.

Background

Posle četrdeset četiri godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i „najbolji ex-Yu rok bend za koji niko nije čuo“, OPS objavljuje svoj prvi studijski album pod nazivom „Mala prodavnica delikatesa“(Multimedia Music, 2021).

„Mala prodavnica delikatesa“ album je sa deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali neodvojivih od dobrog rokenrola.

„Za vino se kaže da je što starije – to bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka, ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali ako se pretera može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno!“ kaže bend.

Garantuju i potpisuju: Slobodan Ninković – BODA, osnivač benda, autor muzike, koautor ponekog teksta i glavni vokal; Jovica Tišma – JOCKO, suosnivač benda, autor tekstova, kreator scenskog nastupa i falš vokal (recidiv iz vremena kada je OPS bio oktet); Dragoljub Martić – BRACA, gitarista i aranžer; Miodrag Nadaškić – NALE, klavijaturista i aranžer; Zoran Lazarević – ZOĆA, basista i aranžer i Lazar Pantić – LAZA-DETE, bubnjar i aranžer.

Šta sve donosi ovo spektakularno izdanje saznaćete od članova benda 29.novembra tačno u 12,00h u Jazz Kantini Lisabon Kombank Dvorane.

FOTO: Promo materijal Multimedia Records

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RAMBO NAJAVLJUJE KONCERT NOVIM VIDEO SPOTOM ZA PESMU ,,OSLONI SE NA NAUKU“

,,Dragi svi, Kao što se da primjetiti, pomjerili smo datum koncerta na 26. decembar, jer se ispostavilo da je bio zakazan za zaista najveći talas korone, pa je prosto bilo logično da malo sačekamo.",  kaže Rambo i dodaje: ,,Nadamo se da će do 26. decembra stvari djelovati mnogo bolje. Kupljene karte vrijede, a ako nekome ne odgovara datum, kartu može da vrati bez problema." I dalje je to simultani koncert, […]

today23. novembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA