Vesti

LUKA RAJIĆ – NOVO LICE NAŠE SCENE

today7. oktobra 2021.

Background

Luka Rajić je mladi muzičar iz Beograda koji ovih dana polako osvaja srca publike. Nedavno je nastupio na dva koncerta benda Buč Kesidi u Zagrebu, i kao specijalni gost sa svojim bendom na koncertu Buč Kesidi u Beogradu kod Pobednika.

Luka je veću popularnost doživeo sa pesmom ,,Ludim”. Pesma je uhvatila viralnog maha na TikTok-u i doživela veliki uspeh, a na platformi YouTube broji skoro milion pregleda. Upravo sa pesmom ,,Ludim” našao se i na listi 47 polufinalista Nagrade Milan Mladenović za 2021. godinu.

Luka trenutno promoviše singl pod nazivom ,,Eksplozija Emocija” za koji kaže da je nastavak, ali završetak jednog poglavlja, jer je oduvek gledao na ,,Ne izlaziš mi iz glave”, ,,Ludim” i ,,Eksploziju Emocija” kao deo jedne priče. Muzičku produkciju potpisuju Ivan Beloševac i Andreja Jovović, a režiju spota, kao i sve dosadašnje projekte, potpisuju Emilija Terzić i Igor Rajić.

FOTO: Promo materijal KONTRA izdavačka kuća

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

TINGO I DRVO TRUO U FEST-U VEČERAS!

Bend po imenu Tingo nastupiće u četvrtak, 7. oktobra u kultnom zemunskom Festu zajedno sa bendom DrvoTruo iz Kikinde. Električni kvintet neće preskočiti nijednu numeru sa debitantskog EP izdanja -na repertoaru su svi mlađi singlovi, kao i najnoviji singl ,,Jebiga" koji je zaživeo u digitalnom svetu, pa i friške pesme koje nikada nisu izvođene uživo nit su ih bližnji naši ikada čuli! Tingo su: Isidor Gerić, Nikola Marković, Petar Pitarević, […]

today7. oktobra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA