Vesti

LUKA RAJIĆ NA PRAZNIK LJUBAVI SA NOVOM PESMOM: ,,LJUBIMO SE“

today15. februar 2022.

Background

Mladi beogradski muzičar Luka Rajić objavio je novi singl i spot ,,Ljubimo se”.

Pesma objavljena na praznik romantike govori o ljubavi od koje sve kreće, onoj prema sebi samima. Tekst potpisuje Luka Rajić, dok su na pesmi i spotu radili redovni saradnici, producent Igor Rajić koji zajedno sa rediteljkom Emilijom Terzić potpisuje scenario i režiju.

Luka Rajić je jedan od nezaobilaznih novijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni, poznat je kao autentičan muški vokal, muzičko i produkcijski razigran muzilat, i kreativac istančanog vizualnog identiteta.

Eksperimenišući sa žanrovima, Luka je do sada predstavio tri singla ,,Ne izlaziš mi iz glave’’, ,,Ludim’’, ,,Eksplozija emocija’ kao i dva EP-a ,,Ludim od kluba’’ i ,,Eksplozija emocija’’. Uz to ubraja i saradnje sa synth-pop bendom Pocket palma, soulful autorkom Jymenik/Џименик kao i sastavima MOO PLANE, Andreja, Hibrid i LYE.

Publika je imala prilike da ga vidi kao predgrupu na čak dva od serije rasprodatih koncerata benda Buč Kesidi u Zagrebu prošle jeseni, i na beogradskom koncertu Buč Kesidi na Kalemegdanu. Sjajne reakcije publike govore koliko je Luka Rajić spreman za promenu zvučne slike Srbije i regiona.

Nakon što su spot i singl ,,Ludim’’ doslovno izludeli publiku na Tik-Toku kao i na YouTube-u gde spot broji više od milion pregleda, i sa novim singlom ,,Ljubimo se” Luka Rajić pokazuje da pripada novom talasu muzičke energije.

Pesma ,,Ljubimo se” u izdanju Kontra i LAA dostupna je na svim streaming platformama. Novi singl predstavlja uvod u debitanski album.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THIEVERY CORPORATION PONAVLJAJU ISTORIJU NA ARSENALU!

Vrhunska svetska muzička atrakcija, Thievery Corporation, ove godine će po drugi put nastupiti na Main stage-u kragujevačkog Arsenal Festa 12 (30. 06. – 02.07.), i to završne, treće večeri, 2. jula! Mnogoljudni američki sastav priredio je posetiocima ovog festivala nezaboravan provod 23. juna 2017., na sedmom izdanju festivala. Te večeri je čak 12.000 ljudi uživalo na prostoru Kneževog arsenala, što je dnevni rekord koji do sada nije oboren. Srpskim obožavaocima […]

today14. februar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA