Vesti

LOVE HUNTERS NA BEOGRADSKOM KONCERTU PROMOVIŠE NOVI ALBUM

today31. oktobar 2023.

Background

Kultni bend Love Hunters će promovisati album “Mother Mono Father Demo” koncertom u Zappa Bazi u četvrtak, 14. decembra od 21 čas. Muzička podrška u vidu predgrupe biće bend Crna lista.

Nakon osam godina izdavačke pauze grupa Love Hunters objavljuje novi, osmi studijski album. Reč je o grupi koja je tokom devedesetih relativno brzo uspela da skrene pažnju šire muzičke javnosti intrigantnim tekstovima, a pre svega specifičnim izrazom njenog frontmena Milana Mumina.

Album „Mother Mono Father Demo“ dolazi u trenutku temeljnog redefinisanja kompletnog izraza grupe Love Hunters. Između dva izdanja Mumin je objavio dva solo albuma u Americi, snimio je igrani film „Love Hunter“ i dva dokumentarca o bendu a objavljeni su lajv album i DVD.

“Ovo je, svakako, album koji smo kao bend dugo čekali. Posle nekoliko neuspelih pregovora sa nekoliko izdavačkih kuća, on konačno izlazi za kuću Mascom i to na vinilu, što nam je bilo i najbitnije,” izjavio je Milan Mumin povodom izlaska albuma.

Na novom albumu Huntersi nastupaju u standardnoj postavi: dve gitare, bas, bubanj i glas. Pored nekoliko pesama koje već izvode na koncertima, istakli su se neki favoriti poput numera „IFL“, „The Aunt“ ili „New Baby Overdose“. Bend sa velikim nestrpljenjem očekuje koncert u Beogradu rekao je Mumin i dodao:

“Dugo nismo imali solistički koncert u Beogradu. Veoma se radujemo. Beogradska publika je uvek bila posebna i nama, uz novosadsku i zrenjaninsku, veoma draga! Kad se tome pridoda i ovaj divan povod, sve je super!”

Po rečima Milana Mumina album „Mother Mono Father Demo“ zauzima posebno mesto u njegovoj karijeri, prvenstveno zbog nekoliko atipičnih pesama za Hunterse.

Izdanje novog albuma “Mother Mono Father Demo” na vinilu je dostupno u pretprodaji do 17. novembra.

Poseban paket za fanove, karta + LP, dostupan je na mascom.rs. Karte za beogradski koncert su u prodaji na tickets.rs, gigstix.com, kao i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

REIZDANJA DVA ALBUMA NA VINILU ,,SVI PSI IDU U RAJ“ I ,,MUZIKA IZ PODRUMA“ RENOMIRANOG BEOGRADSKOG REPERA STRUKE

Rezidanja albuma „Svi psi idu u raj“ i „Muzika iz podruma“ hip-hop izvođača Ognjena Kostića Struke uskoro na vinilu u izdanju izdavačke kuće Mascom.   Struka se danas smatra klasikom regionalnog hip-hopa i jednim od pilara zlatne ere ovog muzičkog žanra na našim prostorima. U godini u kojoj se slavi pedeset godina hip-hopa Mascom će u svoju kolekciju ploča uvrstiti Strukin dupli album „Svi psi idu u raj“ na prozirnim […]

today31. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA