Vesti

LIMAN ZOVE – ODABRANI SU BENDOVI KOJI NASTUPAJU

today23. septembra 2022.

Background

Izuzetno nam je zadovoljstvo da naglasimo da je ove godine bio rekordan broj prijavljenih mladih novosadskih bendova za manifestaciju LIMAN ZOVE!

To je i razlog što će posetioci imati prilike da čuju više bendova nego inače, jer je proces selekcije bio zaista težak. Pored toga, drago nam je što je postojalo ogromno interesovanje bendova iz cele Srbije da uzmu učešća u ovoj manifestaciji i iskoriste šansu za nastup.

Bendovi koji će u petak 30. septembra izaći pred novosadsku publiku su:

Echo Spiritus

Salto Mortale

Fifth Piece

Sample Tekst

Majmunsko ostrvo

Rachet

Two coins from Mercury

Non Grata

DREDDUP i

mlada kantautorka Lena Hrvojević.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, manifestacija LIMAN ZOVE održava se ove godine u klubu Fabrika SKC i to u petak 30. septembra 2022. godine sa početkom u 20 sati. Pozivamo sve novosađane da dođu i čuju nove muzičke nade.

Istog dana na istom mestu, od 14h realizujemo projekat ,,Živela muzika“ u okviru koga omogućavamo svim našim sugrađanima da dođu i sviraju zajedno sa poznatim izvođačima koji će objašnjavati procese stvaranja muzike i tehnika kojima sviraju.

Projekte je podržala Uprava za kulturu Grada Novog Sada.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SUTRA VEČE RAMBO AMADEUS U BOTANIČKOJ BAŠTI!

Kultni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održaće koncert 24. septembra u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac", u 21h! U duhu epohe, koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama, Rambo Amadeus, 25M views, 290k followers, 1 Following predstavljaće muzički vremeplov od 1963. godine, kad je Rambo rođen, pa sve do daleke 2063. „Moje pjesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja, ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, […]

today23. septembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA