Vesti

LIAM GALLAGHER NAJAVLJUJE LAJV ALBUM

today16. jun 2023.

Background

Dve nezaboravne večeri koje je Liam Gallagher priredio na koncertima u Knebworth parku biće objavljene na lajv albumu „Knebworth 22“ 11. avgusta.

Dakle, snimili smo oba koncerta. Zvučali smo biblijski. Pojačaj i UŽIVAJ!“, poručuje Liam Gallagher u susret objavljivanju pomenutog albuma.

Atmosferu koja je vladala tokom svirke predstavlja prvi video singl, u pitanju je izvođenje pesme „Roll It Over“. Liam se ovim koncertima vratio na mesto koje je imalo veliki značaj u trenutku dominacije grupe Oasis britanskom i evropskom muzičkom scenom.

 

FOTO: MASCOM

 

Impresivna izvođenja legendarnih pesama „Wonderwall“ i „Champagne Supernova“ zabeležena su na ovom albumu, uključujući i hitove sa Liamovih solo albuma kao što su: „Shockwave“, „Everything’s Electric“, „Once“ i „Slide Away“.

 

 

Singl „Roll It Over (live)“ je dostupan na svim striming servisima.

 

FOTO: cover/promo by Mascom

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

BEND NEMANJA PREDSTAVLJA TREĆI ALBUM ,,VOODOO BEAT“ – UZBUDLJIVO PUTOVANJE KROZ TROPSKI VOODOO ZVUK

  Nakon tri singla - Noćnih Leptira, Korzike i Opasnih igara, pulsko-zagrebački global beat bend Nemanja predstavlja svoj treći album Voodoo Beat koji je ujedno i zaključak ezoterične trilogije započete s hvaljenim albumima Tarot Funk i Cosmic Disco. „Kao i prethodna izdanja Nemanje, ,,Voodoo Beat" donosi plesni i uzbudljiv muzički melting pot! Uz vruće afro-kolumbijske ritmove, karipske dub zvukove i tropsku egzotiku ,,Voodoo Beat" reinterpretira poznati mit Orfeja i Euridike, […]

today16. jun 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA