Vesti

LET 3 STIŽU U DOM OMLADINE BEOGRADA 19.MAJA!

today24. mart 2023.

Background

Nakon uverljive pobede na hrvatskom natjecanju za pesmu Eurovizije, Let 3 je sa antiratnim hitom ‘Mama ŠČ!‘ definitivno najtraženiji bend u regionu, a veliki interes vlada i kod fanova u celoj Europi.

Video snimke sa nastupa na Dori, kao i ‘Mama ŠČ!’ službeni video spot pogledani su na YouTube-u već gotovo 9 miliona puta, a eurovizijski fanovi ostavljaju na stotine pohvalnih komentara, pa se sada s’ nestrpljenjem iščekuje i njihov nastup u Liverpoolu.

Neposredno nakon nastupa na 63. takmičenju za pesmu Eurovizije, u petak, 19. maja, legendarni riječki rockeri dolaze u Beograd da održe samostalni koncert u Domu Omladine! To će biti njihov prvi koncert nakon nastupa u Liverpoolu, što ovome nastupu daje dozu ekskluziviteta i ujedno prva prilika da beogradska publika oseti snažnu ŠČ! energiju.

“’ŠČ! je energetska frekvencija koja je ispunjena energijom ljubavi, možemo je sami aktivirati kada izgovaramo riječ ŠČ! Istovremeno se napajate ljubavnom energijom nakon čega slijedi svojevrsna katarza – čistimo se, katarzični smo, puni ljubavi! Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi!“ – izjavio je Damir Martinović Mrle.

Ulaznice za koncert u prodaji su od subote, 25.3. putem sustava Tickets.rs po ceni od 2000 RSD.

FOTO: Franko Kelam

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GRAD SE POPEO NA ,,BRDO“! SJAJAN VIDEO SPOT I ALBUM RIJEČKE ALTERNATIVE

Nakon objave masivnog, bogatog dvostrukog box-set izdanja “best of & band on” (Dallas Records, 2021.) na kojem su sabrani njihovi najbolji radovi, riječka grupa Grad vadi asa iz rukava i baca na sto devet potpuno novih pesama zaokruženih u celinu nadolazećeg albuma ,,Brdo". Već vrlo dobro prihvaćeni singlovi ,,Deset", ,,Sever" i ,,Top" dali su naslutiti da ,,Građani" nastavljaju tamo gde su i stali, uz sjajnu liriku, uigranu ritam sekciju, jake […]

today24. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA