Vesti

LET 3 U DOMU OMLADINE!

today2. oktobar 2023.

Background

Nakon velikog uspeha numere „Mama ŠČ“ na ovogodišnjoj Evroviziji, Let 3 su za Dallas Records objavili dugoočekivani album „ŠČ“, na kojem su ugostili poznata imena hrvatske muzičke scene – od Tereze Kesovije i Alke Vuice, do TBF, Alena Vitasovića i Siniše Vuce.

 

FOTO: Let3 promo

 

Prvu koncertnu promociju albuma održali su 2.septembra u zagrebačkoj Šalati, gde su trosatnim audio vizuelnim spektaklom oduševili sve prisutne, vešto balansirajući između rock’n’roll cirkusa i vrhunskog koncerta.

Podjednako ludu atmosferu i hitove iz bogatog opusa očekujemo i 6.oktobra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine, što potvrđuje i Zoran Prodanović Prlja, pevač grupe Let 3: „Kao i uvijek, jako uzbuđeni stižemo u Beograd gdje ćemo za našu vjernu publiku održati još jedan koncert za pamćenje. Bit’ će to spektakl za sva čula! Dakle, poslije našeg uspjeha na Eurosongu dolazimo još jednom pokoriti i Beograd. Vole vas Let 3 i Mama ŠČ!!!“

Ulaznice za koncert u prodaji su putem Tickets.rs po ceni od 2000 RSD. Ulaznice kupljene za prethodno najavljen termin koncerta u maju važe za 6. oktobar.

 

 

COVER FOTO: Let3 promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

ALGIERS SE VRAĆAJU U BEOGRAD, U KLUB ELEKTROPIONIR, 11. OKTOBRA!

Jedan od najuzbudljivijih nastupa stranih izvođača koji se dogodio u klubu Elektropionir bio je koncert grupe Algiers. Od tada je prošlo četiri godine. Previše ako se bend pita, ali i publika. U isto beogradsko rokenrol utočiste vraćaju se 11. oktobra 2023. sa svežom muzičkom pričom koju su ispričali na albumu "Shook", objavljenom početkom godine. Vreme je da ga čujemo uživo. FOTO: Promo materijal Algiers Algiers crpe inspiraciju iz eklektične palete […]

today29. septembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA