Vesti

LET 3 NAJAVLJUJE SPEKTAKL „ZA SVA ČULA“ U AMERIKANI!!!

today13. septembar 2023.

Background

Bogatu koncertnu sezonu u prestonici svakako će ulepšati Let 3, koji su prvobitno najavljen koncert za 19.maj zbog tragičnih događaja u Beogradu i Mladenovcu pomerili za petak, 6.oktobar 2023.

Nakon velikog uspeha numere „Mama ŠČ“ na ovogodišnjoj Evroviziji, Let 3 su za Dallas Records objavili dugoočekivani album „ŠČ“, na kojem su ugostili poznata imena hrvatske muzičke scene – od Tereze Kesovije i Alke Vuice, do TBF, Alena Vitasovića i Siniše Vuce.

FOTO: Franko Kelam

Prvu koncertnu promociju albuma održali su 2.septembra u zagrebačkoj Šalati, gde su trosatnim audio vizuelnim spektaklom oduševili sve prisutne, vešto balansirajući između rock’n’roll cirkusa i vrhunskog koncerta.

Podjednako ludu atmosferu i hitove iz bogatog opusa očekujemo i 6.oktobra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine, što potvrđuje i Zoran Prodanović Prlja, pevač grupe Let 3: „Kao i uvijek, jako uzbuđeni stižemo u Beograd gdje ćemo za našu vjernu publiku održati još jedan koncert za pamćenje. Bit’ će to spektakl za sva čula! Dakle, poslije našeg uspjeha na Eurosongu dolazimo još jednom pokoriti i Beograd. Vole vas Let 3 i Mama ŠČ!!!“

Ulaznice za ovaj koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online !

FOTO: Franko Kelam

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

POMEREN PROMOTIVNI KONCERT RITMA NEREDA U NOVOM SADU!

Veliki koncert na kojem će grupa Ritam Nereda promovisati album „Novo doba“, prethodno zakazan za 7. oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma, odložen je za 16. decembar. FOTO: Promo materijal /Poster „Usled organizacionih problema prinuđeni smo da pomerimo datum promocije albuma u Novom Sadu. Znamo da je pomeranje datuma koncerta uvek komplikovana stvar. Kako nama tako i publici. Stoga obećavamo da ćemo 16. decembra napraviti nešto što ćete pamtiti dugo." […]

today13. septembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA