Vesti

LELEE, ČUDO, MENT SEŠKA I VINIL NA JEDNOM MESTU!

today9. marta 2022.

Background

Ponekad se desi čudo. Snimiš ceo album, za jednu pesmu pozoveš drugara da nasnimi klavijature, koje divno nadgrade pesmu i sa kojim fino klikneš, izbaciš album i shvatiš da bi u stvari želeo imati tog kreativca u bendu. Nešto slično se desilo i razigranim indie-rockerima Lelee, kojima se nakon izdavanja albuma pridružio Blaž Gracar.

I šta napraviš kad je debitantski album ,,Čuka bije pumpa“ koji je već izašao? Snimiš MENT session u organizaciji MENT Ljubljana i Diskont ekipe. Čudo it is. Check it out.

,,Ekipa odlično uigranih muzičkih avanturista je predana iskrenosti gitarske muzike i jugoslovenske muzičke baštine. Hektički bubnjevi, prostrane i poudarene bas linije, naoštreni i probrani gitarski rifovi, ekspresivni muško-ženski vokali i ekstremna energičnost – to su Lelee.“

FOTO: Promo materijal

Lelee su konačno dočekali i izlazak svog debitantskog albuma ,,Čuka bije pumpa“ (Moonlee Records, Ill in the Head Records) na vinilu. I to kakvom! Vinilno izdanje albuma dolazi u limitiranom tiražu od 300 komada, sa prekrasnim bookletom od 12 stranica, kojeg je ilustrovao i dizajnirao Leon ZuodarLele, a ekipa Riso Paradiso ga je odštampala u riso tehniki. Čudo, čudovito, Lelee!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KAKO JE BITI ,,NA IVICI MOGUĆNOSTI“ OBJAŠNJAVA KIKA NA DAN ŽENA

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović objavila je 8. marta, na Dan žena, album „Na ivici mogućnosti“, u izdanju promoterske kuće Long Play, na svim relevantnim digitalnim platformama! Na prvom izdanju koje potpisuje svojim imenom Kika nudi 10 pesama, od kojih su dve, „Pokvarila“ i „U mraku“, već predstavljene tokom prošle godine, kao video singlovi, a preostale numere postavljene su na „Jutjub“ uz vizuale. Poslušajte album na Youtube platformi: https://www.youtube.com/playlist?list=PLzdTzMWFhFXhmLE9fdSaI8_jBLEynaV1p […]

today8. marta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA