Vesti

LANA DEL REY JE TU SA NOVIM STUDIJSKIM IZDANJEM: ,,BLUE BANISTERS“

today25. oktobra 2021.

Background

Lana Del Rey želi da u njenoj muzici uživamo tokom cele godine i mi smo tu za njenu odluku!

Izašao je osmi studijski album po redu imena „Blue Banisters“ i nastavio na više nego uspešan „Chemtrails Over The Country Club“ iz marta ove godine. Već to je dokaz da muzičarka i autorka bez prestanka vredno radi, a u međuvremenu je sa slušaocima podelila i singlove „Wildflower Wildfire“, „Blue Banisters“, „Text Book“ i „Arcadia“.

Uvid u priču novog albuma dala je Lana Del Rey i kroz par vizuala od kojih je poslednji za „Blue Banisters“ – numeru za koju su zaslužni ona i Gabriel Edward Simon, a upravo Lana Del Rey je režirala video.

Činjenica da jedna od najaktuelnijih muzičarki globalno bez prestanka radi na svojoj muzici upotpunjena je sjajnim reakcijama publike i kritičara, pa poslednjih nekoliko albuma ima visoke ocene – kako predposlednji „Norman Fucking Rockwell!“, tako i ovogodišnji „Chemtrails Over The Country Club“. Prema prvim reakcijama, sve ukazuje na to da će i novo studijsko izdanje proći na sličan način.

„Blue Banisters“ tracklist

1. Text Book

2. Blue Banisters

3. Arcadia

4. Interlude – The Trio

5. Black Bathing Suit

6. If You Lie Down With Me

7. Beautiful

8. Violets for Roses

9. Dealer

10. Thunder

11. Wildflower Wildfire

12. Nectar of the Gods

13. Living Legend

14. Cherry Blossom

15. Sweet Carolina

FOTO: Press photo Universal Music

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,PLACEBO“ – PRVO POTVRĐENO IME ARSENALA! KARTE PUŠTENE U PRODAJU!

Svetski značajan bend Placebo prvi je poznat hedlajner Arsenal festa, koji će biti održan 30. juna, 1. jula i 2. jula 2022. u Kragujevcu, na prostoru Kneževog arsenala! Londonski alternativci, prepoznatljivi po androginom izgledu i stavu, kao i osobenom spoju popa, panka, gotike, grandža i glam roka, nastupiće na Main Stage-u druge festivalske večeri, 1. jula. Placebo je i ranije najavljivan za Arsenal fest, ali u Kragujevcu nije do sada […]

today22. oktobra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA