Vesti

LALALAR DONOSI PSIHODELIČNU NOĆ U DRUGSTOR 11. JULA

today6. jul 2022.

Background

Psihodelična atrakcija iz Istanbula, LALALAR, prvi put će nastupiti u Beogradu, u klubu Drugstore, 11. jula 2022. sa početkom u 21h.

Retro bas linije u kombinaciji sa virtuoznim gitarskim deonicama, omamljujućim vokalima i ,,prljavim“ elektro ritmovima vode u poseban univerzum u kojem preovladava psihodelija koja preispituje mnoga čula.

Za Lalalar se kaže da isporučuje sirovu ,,nostalgiju budućnosti“, a samo na njihovim nastupima uživo značenje ovog epiteta koji ih prati može i da se shvati. Jedinstveni spoj sadašnjeg, prošlog i budućeg, pod velom izvornih ritmovima Anadolije, biće jedan od intrigantnijih događaja letnje koncertne sezone u Beogradu.

FOTO: Promo materijal

Lalalar će nastupiti u bašti Drugstore-a 11. jula, uz live nastup Lenhart Tapes i podršku Skreč majstora Ljubana.

Lenhart Tapes će uvesti publiku Drugstore-a u ovu jedinstvenu psihodeličnu beogradsku noć, a Skreč majstor Ljuban preuzima pult posle koncerata Lalalara sa dobro poznatim izborom electro, folk funk i big beat plesnih hitova.

Lalalar u klubu Drugstore je koncert proizašao kao plod saradnje ostvarene na Kontakt konferenciji 2022 i predstavlja prvi u nizu KONTAKT sessions događaja.

Cena ulaznice je 1.000 dinara.

FOTO: Poster – promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THE WAILERS U BOTANIČKOJ BAŠTI 15. JULA!

Proslavljeni rege bend The Wailers održaće koncert 15. jula (19.00) u Botaničkoj bašti u Beogradu, povodom obeležavanja 60. godina nezavisnosti Jamajke. Kao specijalni gost koncerta nastupiće Hornsman Coyote, koji će, zajedno sa Jovanom Matićem, frontmenom Deal Arno benda, izvesti njihov zajednički singl „Još uvek ima nade“. Sastav The Wailers koji je, svojevremeno, u drugačijoj postavi slavu stekao kao prateći bend kralja regea Boba Marlija, stiže u Beograd u sklopu turneje „One […]

today6. jul 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA