Vesti

KRISTINA JOVANOVIĆ KIKA ZAPOČINJE SARADNJU SA IZDAVAČKOM KUĆOM MASCOM

today4. jul 2024.

Background

Izdavačka kuća Mascom sa velikim zadovoljstvom najavljuje novu saradnju sa kantautorkom
Kristinom Jovanović, poznatijom pod nadimkom KIKA.

 

Široj javnosti Kristina je poznata kao glumica, zapažena po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama („Kalkanski krugovi 3“, „Reži“ – osvojila nagradu za glavnu žensku ulogu na Evolution Mallorca International Film Festival, „Igra sudbine“, „Istine i laži“, „Sinđelići“, „Crni leptir“…). Svoju umetničku svestranost kao i ljubav ka rokenrolu ostvaruje kroz saradnju sa bendom E-Play i kao voditeljka jedne od sezona televizijske muzičke emisije „Tri boje zvuka“.

Sa dva objavljena albuma KIKA je na domaćoj sceni stekla reputaciju multitalentovane i perspektivne autorke. Prvo kroz istoimeni bend a kasnije kao solo artist KIKA je prošla nekoliko žanrovskih faza čime je dokazala svoju umetničku zrelost. Njeni nastupi su eksplozivni i u svakom segmentu superiorni.

Saradnja Mascoma i KIKE biće ozvaničena 18. jula objavljivanjem novog singla „More“.

 

photo: Ana Miladinović

 

„U protekloj godini sam se posvetila muzici više nego ikada. Nastale su neke pesme u koje smo se kao bend jako zaljubili. Shvatili smo i da ljudi sjajno reaguju na njih na svirkama pa smo odlučili da se ozbiljno potrudimo da pesme dođu do što većeg broja ljudi. U pravom trenutku je naišla divna ekipa koja je izmaštala i napravila sjajan spot. Tako je došlo vreme da nađemo partnera sa kojim ćemo da prezentujemo ovu novu priču. Tražili smo, pitali, istraživali i to što nam je potrebno smo našli smo u Mascomu. Veoma se radujem našoj saradnji. Čini se da imamo istu viziju. Mislim da će ove pesme pronaći svoje ljude a Mascom je tu da nam u tome pomogne. Nek nam je sa srećom,“ izjavila je povodom nove saradnje KIKA.

Izdavačka kuća Mascom, kao ekskluzivni predstavnik Warner Music grupe za Srbiju i Crnu Goru, intenzivno proširuje spisak izvođača sa kojima započinje saradnju. Iako je trenutni muzički trend bitno naklonjen balkanskom zvuku, u Mascomovom katalogu će uvek posebno mesto imati rokenrol. Samim tim je dolazak KIKE pod okrilje ove izdavačke kuće je veoma važno.

„Kristinin rad pratimo dugo i bilo je pitanje trenutka kada ćemo započeti saradnju. KIKI-na nova pesma je apsolutni letnji favorit i delimo istu viziju po pitanju budućih pesama i albuma. S obzirom na naše višedecenijsko iskustvo u muzičkoj industriji i resurse kojima u promotivnom i distributivnom smislu raspolažemo mislimo da će KIKA konačno imati tretman kakav kao artist zaslužuje,“ izjavio je Slobodan Loka Nešović direktor izdavačke kuće Mascom.

 

 

 

 

 

 

cover photo: yt screenshot

 

 

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

BABY LASAGNA NOVIM SINGLOM, „AND I“, DONOSI DRUGAČIJI ZVUK

Miljenik evrovizijske publike i jedan od najuspešnijih mladih regionalnih muzičara, Baby Lasagna predstavlja razigrani singl "and I“ na kom „servira“ publici nove ukuse i dimenzije svog zvuka! Na do sada neistražene sonične teritorije Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, uputio se uz pomoć tima s kojim je i do sada sarađivao, a uz singl, objavljen je i muzički video u retro stilu pedesetih godina čiju režiju potpisuje umetnikova verenica, Elizabeta […]

today3. jul 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA