Vesti

KRALJ ČAČKA PRED BEOGRADSKI KONCERT SA NOVIM VIDEO SINGLOM: ,,ZEMLJA NIJE MOJ DOM“

today19. decembar 2022.

Background

Kralj Čačka predstavlja novi singl i fantazmagorični video koji ga prati i najavljuje koncert u Domu omladine Beograda. Video za ,,Zemlja nije moj dom“ delo je Dragomira Nikolića, a spot pogledajte ovde:

Pesma ,,Zemlja nije moj dom“ nastala je krajem 2019. godine, tokom završne faze promocije albuma ,,Spusti svetlost na put“. Naslov pesme uzet je za naziv izložbe crteža Nenada Marića u galeriji DOB-a koja se održala iste godine, ali i za naslov zbirke pesama koja uskoro izlazi iz štampe u izdanju Liberlanda. ,,Zemlja nije moj dom“ je bluz beskućnika, razočaranih, apatrida, usamljenih… ali i onih koji i dalje traže svoju šansu i pravu ljubav – „jedino ti mi značiš, zbog tebe sam još uvek tu, na krovu spasa ćemo naći jedno drugo – ako prođemo opasnost svu…“

Spot za pesmu je animacija koju je uradio Dragomir Nikolić, montažer je bio Nikola Lukić, a direktor fotografije Uroš Stepić.

Prvi put od jula 2021. godine Kralj Čačka sa bendom nastupa u Beogradu. Mesto dešavanja je Dom omladine Beograda u četvrtak 29. decembar od 20.30h. Ulaznice su u prodaji preko tickets.rs mreže, na blagajni Doma omladine i online po ceni od 1500rsd, na dan koncerta 2000. Uz Kralja Čačka na bini će biti standardna ritam sekcija Miladin Stojković (kontrabas, bas) i Filip Tančić (bubanj, perkusije), uz doprinos maestra Saleta Sedlara na klaviru i električnoj gitari.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

STREET FOOD FESTIVAL STIŽE NA VRAČAR!

Street Food Festival konačno stiže na Vračar! Po prvi put, na sjajnoj lokaciji u srcu Vračara održaće se zimsko izdanje Street Food Festivala pod nadimkom ,,Vračarac” i to na platou u neposrednoj blizini Kalenić pijace! Od 23. do 25. decembra festival će uz podršku Gradske opštine Vračar predstaviti poznate gradske gastro brendove na jednom mestu, a šarmantni plato na uglu Kursuline i Krunske, pretvoriti u trodnevnu pozornicu svetskih kuhinja. Ulaz […]

today16. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA