Vesti

SVE O MUZICI NA KONTAKT KONFERENCIJI OD 24. – 26. FEBRUARA!

today23. februara 2022.

Background

Veliki regionalni događaj muzičke industrije, KONTAKT KONFERENCIJA, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022!

Kontakt konferencija je najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu i održava se u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, a pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Posle dva online izdanja, Kontakt 2022 održaće se uživo!

Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti. Najnovije, šesto izdanje Kontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

Kontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je još 2019. primljen kao jedini predstavnik Srbije.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesionalaca iz regiona, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči nastupajuće festivalske sezone.

 

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt http://www.kontakt.org.rs/

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MOVEKNOWLEDGEMENT SA LEVOM NOGOM U NOVOM ALBUMU!

Kameleonske ikone slovenačke alternative Moveknowledgement se sa novim singlom i videospotom  "My Left Foot"  bude iz hibernacije i najavljuju comeback album "Lying Cobra" za Moonlee Records, a time i radikalan pomak od dosadašnjih izdanja. Nov zvuk, novi label, nova vizija! Moveknowledgement se nakon pet godina hibernacije vraćaju u sastavu Dejan Slak (bas gitara), David Cvelbar (bubnjevi,) Uroš Weinberger (autor muzike i tekstova, gitara, vokal) i Miha Šajina (autor muzike, oblikovanje […]

today22. februara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA