Vesti

KONCERTNI ALBUM ,,DELČA A I U ŠKRIPCU – JUBILARNIH 20 I NEŠTO GODINA“ USKORO NA VINILU!

today28. maj 2024.

Background

Koncertni album „Delča a i U Škripcu – Jubilarnih 20 i nešto godina“ biće po prvi put ekskluzivno objavljen na duplom tirkizno plavom vinilu u izdanju Mascoma. Izdanje je remasterizovano i dolazi u novim, vrhunski stilizovanim, koricama koje je dizajnirao Damjan Kovačević.

 

Album „Delča a i U Škripcu“ snimak je koncerta benda Delča & Sklekovi održanog u Domu omladine Beograda 2006. godine. Na koncertu su gostovali originalni članovi grupe: Aleksandar Vasiljević, Zoran Vulović, Aleksandar Lukić, Miloš Obrenović, kao i Dejan Škopelja.

Snimak koncerta objavljen je dve godine kasnije pod nazivom „Delča a i U Škripcu – Jubilarnih 20 i nešto godina“. Pomenuti koncertni snimak ima istorijsku ali i izuzetnu kolekcionarsku vrednost jer su se to veče u Domu omladine okupili svi koji su imali veze sa ovim legendarnim jugoslovenskim bendom.

 

photo: Delča a i U Škripcu promo

 

Milan Delčić Delča, frontmen benda preminuo je 2011. godine, a njegov autorski pečat nastavile su da otkrivaju nove generacije.

Ovo ekskluzivno izdanje već sada može da se naruči po nižoj ceni u pretprodaji i uz besplatnu dostavu, putem sajta mascom.rs, dok će album biti dostupan od 15. juna u svim MASCOMSTORE radnjama (Čumić, Ušće, Galerija) kao i svim bolje snabdevenim radnjama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo: Delča a i U Škripcu promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

KOIKOI PREDSTAVILI SPOT ZA SINGL ,,PUTEM MIMOZA“

Beogradski indi rok sastav KOIKOI objavio je video spot za singl „Putem mimoza“, koji je predstavljen na kompilaciji „Hali Gali #2“ početkom ove godine. Pesma „Putem mimoza“ inspirisana legendom o mimozi, ističe motiv večne ljubavi, dok spot, snimljen u formi kratkog igranog filma, prikazuje dirljivu priču o zabranjenoj ljubavi smeštenu u doba poklada, a njegova magična atmosfera oživljava duh drevnih mitova. Spot nosi potpis reditelja Raška Miljkovića i predstavlja drugi […]

today27. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA