Vesti

KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA U BOTANIČKOJ BAŠTI

today6. juna 2022.

Background

U PRODAJI JE POSLEDNJI KONTIGENT ULAZNICA ZA KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA!

Koncert u čast Vlade Divljana sviraju grupa (ne)normalni, Zdenko Kolar i gudački orkestar 14. juna u Botaničkoj bašti, od 20,00h, a ostalo je još vrlo malo ulaznica.

Grupa (ne)normalni pored autorskog rada na koji se fokusirala poslednjih meseci, ne odustaje od koncepta kojim su osvojili srca koncertne publike. Njihovi tribute koncerti su mesta na kojima se sublimiraju emocije i ljubav prema muzici koju su proizveli ljudi koji više nisu među nama. Tako će u utorak, 14. juna, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte, Beograđanima i gostima glavnog grada prirediti koncert u čast Vlade Divljana.

Ovo neće biti klasičan tribute koncert. Biće poseban po mnogo čemu! Održaće se u Divljanovom nekadašnjem beogradskom komšiluku, koncert će uveličati Zdenko Kolar, basista Idola i čovek koji je od samog početka svirao sa Vladom Divljanom, ali i gudački okestar koji broji više od 20 umetnika, među kojima je i harfistkinja Marija Arsenijević.

Botanička bašta je savršen ambijent za posvetu velikom umetniku poput Vlade Divljana, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju Divljanove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

FOTO: Promo materijal

Poslednji kontigent ulaznica za koncert 14. juna pušten je u prodaju po ceni od 1.200 dinara, a dostupne su putem Ticket Vision prodajne mreže i na new.tickets.rs.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ELEMENTAL NAPOKON U FEST-U!

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, prvi put će nastupiti u klubu Fest 12. juna u 20h u bašti kluba Fest! Elemental su miljenici beogradske publike, njihovi nastupi su uvek željno iščekivani, a na ovaj u Zemunu publika čeka više od dve godine. Koncert zakazan za mart 2020. godine u Festu bio je rasprodat nekoliko nedelja ranije, ali je zbog pandemije morao da bude odložen, a zatim i otkazan. […]

today3. juna 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA