Vesti

KONCERT ,,SAMO NAM JE LJUBAV POTREBNA“, BAJAGE I INSTRUKTORA, NA NOVOJ LOKACIJI!

today25. jun 2024.

Background

Želimo da vas obavestimo da će se najavljeni, do sada najveći koncert Bajage i Instruktora u Beogradu – Samo nam je ljubav potrebna, povodom 40 godina postojanja benda, zakazan za subotu, 31. avgusta, održati u navedenom terminu, ali na novoj lokaciji – Ušće!

Svesni smo da je ova promena neočekivana, odluku nije bila laka, ali smo je doneli iz nekoliko razloga, koje želimo da predočimo javnosti.

Naša najveća želja je da ovaj koncert bude nezaboravno iskustvo i prilika za uživanje za našu vernu publiku, ali i najlepša muzička razglednica poslata iz Beograda.

Stoga smo, sa puno pažnje i odgovornosti, uzeli u obzir naknadne informacije sa terena i sve aspekte koji bi to, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredviđene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati. Donošenju ove odluke prethodile su i detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama, kao i našim saradnicima – firmama Sky music i Stage pro.

S tim u vezi, ključni faktori koji su uticali na odluku o promeni lokacije vezani su za potpuno bezbedan i komforan dolazak publike do koncertne zone, kao i zaštita ergele sa konjima na Hipodromu Beograd. Svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme.

Imajući sve navedeno u vidu, a sa željom da u svim segmentima zadržimo visoko postavljene produkcijske standarde za ovaj koncert, doneli smo odluku o promeni mesta održavanja koncerta.

Verujemo da će nova, a svima dobro poznata koncertna lokacija na Ušću, uz savršenu scenu i vrhunski zvuk kakav je planiran od početka, pružiti jednako sjajno iskustvo za sve.

Do sada kupljene ulaznice preko EFINITY i TICKETS servisa važe i za novu lokaciju. Kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista.

Uskoro objavljujemo listu naših gostiju, sa kojima ćemo, uz brojne saradnike i prijatelje na sceni, kao i najrazličitije generacije svih vas koji volite našu muziku u publici, zajedno otpevati i otplesati koncert za pamćenje.

Hvala vam na razumevanju i vidimo se u subotu, 31. avgusta na Ušću!

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

LETO, LIMUNADA I POZITIVA SA WEIRD FISHES! NOVI VIDEO SINGL JE TU – ,,VERUJEM“

Beogradski elektropop bend Weird Fishes, koji čine Katarina Vukoman i Predrag Todić, predstavlja novi singl „Verujem“, pokazujući i svoju vedru stranu, pored uobičajenog melanholičnog zvuka. „Verujem“ donosi optimizam i dobro raspoloženje, pogotovo uz spot koji predstavlja kolaž snimaka brojnih prijatelja i kolega muzičara, kojima je ostavljena potpuna sloboda da snime svoj doživljaj pesme. Za produkciju i aranžman pesme zadužen je trio koji čini bend Retrospektiva (Aleksandar Stevanović, Dušan Paunković i […]

today24. jun 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA