Vesti

DAVID COVERDALE LIČNO POZIVA SVOJE FANOVE NA TAŠ!

today26. novembar 2021.

Background

David Coverdale, po mnogima najbolji rock pevač svih vremena, snimio je i poslao video poruku svojim fanovima u Srbiji:

Za ovaj spektakl na Tašmajdanu, 6.jula 2022, vlada nezapamćeno interesovanje u zemlji, regionu i inostranstvu, jer je beogradski koncert jedini na oproštajnoj turneji na kojem mu kao specijalni gosti nastupaju The Dead Daisies.

Predvođeni legendarnim Glennom Hughesom, basistom i Koverdejlovim saborcem iz Deep Purple dana, The Dead Daisies su izjavili da su počastvovani što će upravo beogradskim koncertom uveličati Davidov oproštaj od karijere duge skoro 50. godina.

Whitesnake i Deep Purple fanovi uveliko spekulišu o šansi da dvojica rock’n’roll giganata nastupe zajedno na jednom od biseva, što ulaznice za ovaj koncert čine još traženijim.

Iste se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona – www.tickets.rs – u sledećim kategorijama:

· Parter – 2900,00 RSD

· Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD

· Tribine – 3500,00 RSD

FOTO: Tyler Bourns

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VREME JE ZA ROKUMENTARCE!

Peti put za redom revija muzičkog dokumentarnog filma Rokumentarni dani održaće se u Crnoj Gori. Krećemo iz Podgorice. Kao i prošle godine druženje je zakazano u sada već regularnom inkubatoru kreativne energije CKZ Ribnica za ponedeljak i utorak - 29. i 30. novembar. Naš mali bioskop se potom seli u Nikšić. Filmovi će se u sali KUD Zahumlje koja odiše kulturnom istorijom grada pod Trebjesom prikazivati u četvrtak i petak […]

today24. novembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA