Vesti

KIKA I EKIPA PREDSTAVLJAJU ALBUM ,,NA IVICI MOGUĆNOSTI“ U ZAPPA BAZI

today1. marta 2023.

Background

Glumica, alt pop pevačica i kantautorka Kristina Kika Jovanović zajedno sa svojim bendom KIKA predstaviće svoj novi album Na ivici budućnosti“ na koncertnoj promociji koja će biti održana u Zappa Bazi u četvrtak, 9. marta u 21 čas (Bulevar Vojvode Bojovića 30a).

Kristina Kika Jovanović frontmenka benda je nagrađivana glumica i publici poznata po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama. U svet muzike je uplivala kao prateći vokal benda E-Play. Njeni nastupi odišu neverovatnom energijom koja je podržana sjajnim muzičarima koji doživljaj svirke uživo uzdižu na najviši nivo. Sa bendom KIKA objavila je prvi studijski album „Posledica puberteta“, a nakon toga i samostalni album „Na ivici mogućnosti“.

Članovi alternativnog pop benda KIКA su: Kristina Kika Jovanović (vokal), Andreja Jovanović (bubanj), Matija Anđelković (klavijature) i Branko Spasić (bas gitara). Gost na albumu „Na ivici mogućnosti“ je Aleksandar Sedlar, a mastering za pesme je radio Goran Antović.

Povodom nastupa i proslave prvog rođendana albuma Kristina Kika Jovanović je izjavila:

,,Već sad znamo da će na nastupu biti veliki broj naših prijatelja u publici, a posebno se radujemo novim licima sa kojima ćemo da podelimo plodove celogodišnjeg rada. Svirke koje smo do sada imali ostavljale su nas punog srca jer je publika divno reagovala na pesme, prihvatila nas i odvela u sasvim treću dimenziju, što nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Svirka uživo je, za nas, jedan od najboljih aspekata muzike, ako ne i najbolji, baš zbog te razmene energije. Publika je peti član našeg benda. Na koncertu ćemo izvoditi pesme sa albuma, kao i par novih stvari koje će premijerno biti izvedene pred publikom. Uz saradnju sa izdavačkom kućom Long Play i uz podršku SOKOJ-a, muzika KIKA benda je napustila papir, stan, studio i sada je dostupna svima!“

Album „Na ivici budućnosti“ je propraćen sa dva spota i vizualima. Spot za pesmuPokvarila“ režirala je Ana Miladinović, a „U mraku“ Jelena Pavlović. Vizuale za preostale singlove sa albuma je radila vizuelna umetnica Maja Đorđević.

Karte za koncert su u pretprodaji po ceni od 600 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) i preko tickets.rs. Uz prvih 50 ulaznica dobija se CD. Na dan koncerta karte će koštati 800 dinara, kao i na ulazu Zappa Baze.

FOTO: Andreja Marković

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

HALI GALI ,,RODEO“ 24. MARTA U KLUBU DRUGSTORE, UVOD U NOVU KOMPILACIJU

Muzički festival HALI GALI održaće se 24. marta u klubu Drugstore u Beogradu. I ove godine HALI GALI je deo programa Kontakt konferencije, showcase-a i festivala koja se održava od 23. do 25. marta na više lokacija u Beogradu. Hali Gali je događaj poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih muzičkih žanrova i po peti put nudi najbolje što srpska scena ima da ponudi. U ovom izdanju jednog od, […]

today28. februara 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA