Vesti

KIJANU RIVS NASTAVLJA SVOJ STRIP SERIJAL – IZAŠAO JE BRZRKR 2.!

today13. septembra 2023.

Background

System Comics, izdavačka kuća iz Beograda konačno je objavila i drugi nastavak stripa BRZRKR, čiji je kreator i koscenarista glumac Kijanu Rivs (Keanu Reeves).

Posle rasrodatog prvog broja ,,Rat bez kraja, čovek bez granica”, nastavak donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polusmrtnik, polubog, proklet nasiljem i njime vođen.

Kijanu Rivs nastavlja svoj debi u pisanju strip scenarija uz Mata Kinta proslavljenog koscenariste Njujork Tajmsovebestseler liste pisaca (Folklords, Grass Kings) i cenjenog strip autora Rona Garnija (Vulverin, Kapetan Amerika) u surovo, nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove.

I kako poznati Comic Book Resources kaže: ,,BRZRKR definitivno zaslužuje svu pomamu koja se oko njega digla.“

 

BRZRKR 2 je dostupan na svim kanalima System Comicsa:

systemcomics.com

facebook: @systemcomics

Instagram:  @systemcomics

FOTOGRAFIJE: Promo materijal

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PODRŽI SUPER DEVOJČICE – CROWDFUNDING KAMPANJA JE U TOKU!

Podrži Super devojčice je crowdfunding kampanja u okviru koje prikupljamo sredstva za stipendije talentovanim devojčicama u Srbiji, kako bi mogle da se dalje usavršavaju i napreduju u oblasti nauke, umetnosti i sporta, a koja se organizuje treću godinu za redom, povodom Međunarodnog dana devojčica koji se obeležava 11. oktobra. Kampanja prikupljanja sredstava krenula je 1. septembra i trajaće sve do 10. oktobra 2023. godine, a konkurs za stipendistkinje biće otvoren od […]

today13. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA