Vesti

,,KENI NIJE MRTAV“ SVIRA U AMERIKANI 23. DECEMBRA!

today7. decembar 2021.

Background

U četvrtak, 23.decembra u koncertnoj sali Amerikana u Domu omladine Beograda, Keni nije mrtav održaće koncertnu promociju albuma ,,Ajmo da plešemo“ i ujedno njihov prvi veliki samostalni beogradski koncert.

Popularno nazvaniji Keniji, na svom koncertu će imati i nekoliko gostiju o čemu će se oglasiti u narednom periodu, a da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi ,,Jutro“ koji će otvoriti program i ,,Blink“ koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi, talentovanog Đurađa Đuričića. On će sa njima, za bubnjem izvesti neke od najvećih hitova (Maneskin, MGK, RATM i slično)

Keni nije mrtav je par godina u nazad izuzetno koncertno aktivan, nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, i važe za jedan od najatrkatkivnijih ,,live izvođača“, koji pravi sjajnu atmosferu. Njihov debi album ,,Ajmo da plešemo“ izašao je 5.novembra, a za koncert u Domu omladine, Keniji spremaju setlistu sa gostima ali i nekim starim pesmama koje je njihova publika zavolela na nastupima.

„Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane! Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa. Vidimo se na najlepšoj žurci u gradu!“ poručio je bend povodom koncerta.

https://www.instagram.com/p/CVlhus4odyA/

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji preko servisa Tickets po najnižoj ceni od 600 dinara, a događaj se održava uz ograničen kapacitet i uz poštovanje svih preporuka, pa stoga nisu potrebni zeleni sertifikati.

FOTO: Tanja Drobnjak

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DANGA“ IZBACILA DRUGI SINGL: ,,SAMOŽDERI“

Alternativni rock bend Danga predstavlja lyric video za pesmu ,,Samožderi”, drugi singl kojim najavljuje debitantsko EP izdanje ,,Prvi Rez”. Danga je beogradski bend, predvođen snažnim vokalom Andree Ambruš, koji je svoj zvuk izgradio pod jakim uticajem muzike 90-ih godina. Bend Danga stvara veoma šarenoliku muziku - pesme se protežu od sumornih i teško distoriziranih, do veoma mirnih numera čiji koreni se nalaze u indie rocku. Njihovo debi EP izdanje ,,Prvi […]

today7. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA