Vesti

OSETI ,,VETAR“ – KAŽU KENIJI

today20. decembra 2021.

Background

Bend Keni nije mrtav je objavio treći video singl za pesmu sa debitantskog albuma „Ajmo da plešemo“, uoči prvog velikog beogradskog koncerta 23. decembra u sali „Amerikana“ beogradskog Doma omladine.

Pre nešto više od mesec dana pojavio se njihov prvi album sa deset pesama. Ovaj mladi harizmatičan sastav ekranizovao je „Vetar“, pesmu koja zatvara pomenuto izdanje. U pitanju je dinamična motivaciona pesma sa pozivom da plešemo na vetru, da gledamo visoko i želimo još jače.

Ekranizaciju je na sebe vešto preuzela Tara Gajović u saradnji sa Milutinom Miloševićem. U pitanju je sjajan mladi rediteljski dvojac, ovog puta predvođen iskusnim direktorom fotografije Dušanom Bartolovićem. Radnja video spota je smeštena u prostor raskošne rezidencije Kneza Pavla.

Mnoge muzičke redakcije sumiraju utiske o godini na izmaku. Već je poznato da je uredništvo portala nova.rs odlučilo da upravo Keni nije mrtav ponese laskavu titulu najboljeg mladog rok benda u 2021. godini, zbog čega je kompanija Mascom posebno ponosna.

Keniji su jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, a godinu izlaska debi albuma rešili su da obeleže velikim beogradskim koncertom i žurkom. U četvrtak, 23.decembra Keniji će se popeti na binu u društvu nekoliko vrlo interesantnih gostiju.

Publiku su već navikli na dobru zabavu, pa će i ovog puta Dom omladine pretvoriti u podijum za igru. Tokom večeri nastupiće DJ timovi Jutro i Blink uz pratnju maestralnog Đurađa Đuričića za bubnjevima.

„Poslušajte „Vetar“ i pogledajte šta smo to sa Dušanom, Tarom i ekipom spremili za vas. Naučite pesmu i dođite u toplu, ušuškanu salu „Amerikana“ da zajedno skačemo, đuskamo uz konfete, koncert i strava žurku,“ poručuju članovi grupe Keni nije mrtav.

FOTO: Promo materijal /Mascom

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,VOZ VLAK“ JE DOPUTOVAO I NA BEOGRADSKE STANICE

,,Ja sam voz, prolazim kroz raspad sveta, gledam ljude kako jure". RadioTeatar premijerno predstavlja novu pesmu i spot u režiji Tomislava Fiketa za pesmu ,,Voz Vlak” Kralja Čačka i Nine Bajsić, iz radio-predstave „Soundtrack za film koji nije snimljen“: https://www.youtube.com/watch?v=IMrfmwKi-Q4 Nakon letnjeg spota za pesmu ,,Obrnuti red stvari” reditelja Dražena Krešića koji je za nešto manje od 6 meseci od premijere imao skoro 200.000 pregleda, RadioTeatar predstavlja i drugi video […]

today20. decembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA