Vesti

,,KAKO JESTE I KAKO JE MOGLO“ JE NOVI ALBUM WHOO SEE!

today18. oktobar 2023.

Background

Najnovije izdanje popularnih crnogorskih hip-hop izvođača Who See, pod etiketom Klapa Muzik, je konačno stiglo pod nazivom ,,Kako jeste i kako je moglo“.

Ovo dugo iščekivano izdanje ugledalo je svjetlost dana na zvaničnom YouTube kanalu benda, a takođe je dostupno i na raznim popularnim muzičkim platformama.

Dejan Dedović, poznat kao Dedduh, i Mario Đorđević, poznat kao Noyz, su pripremili obilje zanimljivog materijala za svoju publiku, ovaj projekat se izdvaja i po upečatljivim kolaboracijama. Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene: Senidah, Random, Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Niggor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv.

FOTO: Nikola Rajović

Nakon niza singlova u prethodnih nekoliko godina, ovo je prvi album koji su Who See objavili nakon ,,Pamidora“ iz 2017. godine. Album ,,Kako jeste i kako je moglo“ predstavlja novi muzički poduhvat ovog dua, koji će sigurno zadovoljiti očekivanja i oduševiti ljubitelje njihove muzike.

Najnoviji album Who See, ne samo da kombinuje aktuelne stilove i old school rap, već takođe donosi autentičnost, specifičan humor i dubok osvrt na društvene momente kroz rime. Ovaj album odiše originalnošću i iskrenošću, što ga čini posebno privlačnim.

Dedduh i Noyz su poznati po svom specifičnom smislu za humor, koji je prepoznatljiv u njihovim stihovima. Njihove rime često sadrže duhovite i inteligentne igre rečima, čime stvaraju osvežavajuću dozu humora koja će sigurno nasmijati slušaoce. Istovremeno, njihove pjesme sadrže dublje poruke i kritike koje se tiču društvenih tema i aktuelnih dešavanja. Kroz svoje rime, Who See donosi osvežavajući osvrt na svet oko nas, izražavajući svoje stavove i pružajući publici muzičko iskustvo koje je istovremeno zabavno i angažovano.

Uživajte u novim ritmovima i uzbudljivim kolaboracijama koje donosi ovaj album!

FOTO: Cover Who See

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SEINE U KVAKI 22 U SUBOTU!

Trip-hop-punk sastav SEINE vraća se u Srbiju na vikend-turneju. Nakon izlaska njihovog drugog singla ,,Malolije" u režiji Marine Uzelac, SEINE nastavljaju promovisati svoj tekući album ,,Naizust". ,,Naizust" je njihov treći album koji je izašao 2022. godine za slovensku izdavačku kuću Moonlee Records i odlično je prihvaćen od publike, kao i kritike. SEINE će nastupiti 20. oktobra u Beogradu (Kvaka 22), a 22. oktobra u Novom Sadu (Bulevar Books). https://www.youtube.com/watch?v=jysTUF2Pi_Y FOTO: […]

today18. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA