Vesti

MARTOVSKI KONCERT GRUPE K.K.N. JE BIO NAJLEPŠI UVOD U PROLEĆE

today6. mart 2023.

Background

Pred rasprodatom salom Amerikana Doma omladine Beograda, i posle serije uspešnih klupskih svirki, konačno je u petak, 3. marta održan i veliki beogradski koncert benda „Kanda, Kodža i Nebojša“.

Fanovi KKN-а su sa velikim nestrpljenjem čekali upravo ovakvu promociju poslednjeg albuma „Beton“ u izdanju Mascoma koji važi za jedno od najboljih i najzapaženijih regionalnih rokenrol izdanja u protekloj godini.

Veče su otvorili beogradski pank pioniri „Crna lista“ koji su svojim nedavno objavljenim debitantskim albumom bacilli potpuno novo svetlo na deo gotovo izbrisane istorije pank scene. Na njihovom repertoaru su se našle pesme „Ja imam ideju“, „Ipak bojim se rata“, „Moja borba“ i „Tebi dajem sve“ koje su odsvirali bez zadrške i u punoj snazi, što su okupljeni dočekali s oduševljenjem.

Nakon nastupa frontmen benda „Crna listа Slobodan Nešović Loka je neposedno nakon nastupa izjavio:

„Ovo je za nas nova publika koja je veoma dobro reagovala na našu svirku. Mi smo prezadovoljni kako je protekao naš nastup“.

Po mišljenju muzičke kritike album „Beton“ predstavlja jedan od najboljih u dosadašnjoj diskografiji KKN-a. Bend je dosegao još jedan kreativan vrhunac u autorskom i sviračkom smislu. Samouvereno i bez zadrške KKN je preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

Oliver Nektarijević, frontmen grupe „Kanda, Kodža i Nebojša“ je povodom nastupa u Domu omladine izjavio:

„Ovim koncertom promovišemo naš poslednji album Beton. U pitanju je album kojim smo najzadovoljniji i drago nam je da ćemo ga predstaviti tolikom broju ljudi. Konekcija sa publikom nam je veoma važna jer ona određuje atmosferu koncerta. Mi smo na nastupima bliski sa ljudima. Svi delimo uglavnom iste stvari, delimo ono što volimo, i ono što ne volimo. Razumemo se sa publikom. DOB ima sjajan prostor i ovo će biti još jedan koncert za pamćenje“.

Nakon koncerta bend se susreo sa fanovima u holu Doma omladine i potpisivao album ,,Beton”.

Album „Beton“ kao i poslednjih nekoliko albuma KKN-a se nalaze u prodaji u MASCOMSTORE (Čumić, Ušće, Delta, Galerija) i na online shop-u na mascom.rs.

FOTO: Irena Nešović

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ODRŽANA PREMIJERA FILMA ,,YU GRUPA – TRENUTAK SNA“ U PUNOJ SALI I UZ OVACIJE!

Svetska premijera u 19.30 časova u mts Dvorani filma „Yu Grupa - Trenutak sna“ reditelja Darka Lungulova održana je u punoj velikoj sali mts Dvorane i uz ovacije publike, u četvrtak, 2. marta na 51. FEST-u. Nakon projekcije publici se poklonila mnogobrojna ekipa filma, kao i članovi porodice Jelić. Dragi, Žika i Petar Jelić su prvi put imali priliku da pogledaju, zajedno sa publikom, ostvarenje Darka Lungulova. Nakon projekcije sva […]

today3. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA