Vesti

K.K.N. U LEPOJ VIDEO RAZGLEDNICI SA MALTE!

today25. maj 2023.

Background

Pred početak leta grupa Kanda, Kodža i Nebojša predstavlja novi video spot za pesmu „Odnose me “ koji je snimljen na Malti.

Bend je tamo, tokom februara, održao veoma uspešan koncert podržan od strane nacionalne platforme „Serbia Creates Music“ koja je pomogla i realizaciju video spota.

„Prvih dana je besnela oluja na ostrvu, ali sedmog dana nebo, sunce i more su nam dopustili da snimamo na živopisnim lokacijama kakve su Valeta i Blue Grotto. Društvo su nam pravili Oliver Rid i Korto Malteze, a spot je uradio naš stari drug i saradnik Aleksandar Todorović Toda sa svojom ekipom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo kao i svima koje smo upoznali tih dana“ kaže ekipa iz benda.

Poslednji studijski album „Beton“ proglašen je za jedan od najboljih rok izdanja u prošloj godini kako u Srbiji tako i u regionu. Ovim izdanjem KKN je konačno skrenuo veću pažnju medija u Hrvatskoj gde je održao i promociju pomenutog izdanja. Velikim beogradskim koncertom u rasprodatoj sali „Amerikana“ Doma omladine bend je započeo turneju, a pred njima je serija letnjih festivalskih nastupa.

Video spot za pesmu „Odnose me“ je od 19. maja dostupan na Mascomovom YouTube kanalu.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

OBLAKODER, PODRŠKA MLADIMA I KULTURI DUŠE I DRUŠTVA, SLAVI 5. GODINA POSTOJANJA

Oblakoder magazin pokrenut je 25. maja 2018. godine, a ovog četvrtka obeležava 5 godina postojanja! Magazin je nastao sa željom da skrene pažnju na položaj mladih u društvu, na njihove probleme, želje i borbe i da javnosti predstavi one mlade koji stvaraju i menjaju ovo društvo – kako umetnike, radnike u kulturi, tako aktiviste i inovatore. Oblakoder je od svog nastanka do danas imao jasnu nameru – da uključi mlade […]

today24. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA