Vesti

JUGONOSTALGIČARI U OKVIRU FESTIVALA ,,JUGOSLAVALA“ OVE SUBOTE NA AVALI!

today19. jula 2023.

Background

Festival Jugoslavala, koji okuplja Jugonostalgičare, će se održati na platou ispod Avalskog tornja, u subotu, 22. jula 2023. od 17, 30h do 21,30h!

U društvenim igrama, Еx Ju muzici i slatkišima iz detinjstva trebalo bi da uživaju i najmlađi koji nisu osetili duh tog vremena, ali će se sigurno zabaviti.

,,Ove vrele letnje dane na Avali gde su prijatnije temeprature organizujemo festival ,,JUGOSLAVALA“. Voleli bi da nas poseti što više istomišljenika iz bivše Jugoslavije, ali i nove generacije koje če tom prilikom da dožive duh starih vremena.“, kažu iz organizacije ovog jedinstvenog događaja.

Osim što se sluša muzika 80- tih i 90 – tih godina (biće i uživo nastupa), igraće se šah, karte klikeri, monopolo (sa motivima Jugoslavije i ondašnjim novcem) i ostale društvene igre, a od hrane bić u ponudi sutlijaš, žito sa šlagom, kesten pire, mekike, domaći sok od višnje i zove, točeno pivo i slično. naravno, videćemo i stari, dobrr auto fiću, keca i jugića (Yugoverse).

FOTO: Poster Yugoslavala Festival

Ulaz na plato je slobodan, a tokom trajanja ove manifestacije grad Beograd je organizovao kružnu liniju mini busa od podnožja Avale (od 17,30h до 22,00h), a do 21,30h će za sve posetioce biti otvoren Avalski toranj! Podsećamo da i autobuska sezonska linija broj 400 saobraća do vrha Avale od 8,00h do 20,00h na 40 minuta sa stajališta Trošarina.

FOTO: Poster Jugoslavala

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PROMOCIJA FEMIKSETE 11. U KVACI 22 OVE SUBOTE!

Leto u gradu je vreme za najbolju muziku i koncerte, a na mapu julskih muzičkih dešavanja u Beogradu dodat je još jedan poseban događaj! U subotu, 22. jula u 21h u Kvaci 22 biće održana promocija Femiksete 11, jedine muzičke kompilacije u regionu koja se bavi promocijom ženskog muzičkog autorstva! Žanrovska raznolikost, spoj debitantskih autorki i bendova sa već afirmisanim izvođačicama i izvođačima - sve su to karakteristike koje čine […]

today18. jula 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA