Vesti

JOSIPA LISAC U KOMBANK DVORANI 14. MAJA!

today31. januar 2022.

Background

Muzička diva Josipa Lisac vraća se pred beogradsku publiku koja ju je, uvek, euforično dočekivala, koncertom 14. maja (20.30) u Kombank dvorani!

Proslavljena umetnica je prethodnih godina, izuzev prošle, zbog pandemije, koncerte u srpskoj prestonici održavala, tradicionalno, u februaru, na Dan zaljubljenih, ujedno i na svoj rođendan, a sada će, izvodeći vanvremenske numere na specifičan način, obogatiti koncertnu ponudu Beograda u prolećnim danima.

Josipa će u Kombank dvoranu doći pet meseci posle rasprodatog decembarskog koncerta u zagrebačkom Lisinskom. Ubrzo zatim, za doček pravoslavne Nove godine, 13. januara, zablistala je u novosadskoj Sinagogi, na koncertu koji je, takođe, rasprodat, i to za svega nekoliko časova.

Beograđane će još jednom podsetiti na antologijski značaj njenog debitanstkog albuma ,,Dnevnik jedne ljubavi”, gde su zabeležene nezaboravne ,,O jednoj mladosti”, ,,Srela sam se s njim”, ,,Ležaj od suza”, kao i na sve ostalo što joj je utemeljilo pozicije na regionalnoj sceni – ,,Gdje Dunav ljubi nebo”, ,,Magla”, ,,Hir, hir, hir”, ,,Danas sam luda”…

Josipa, koja je koncertom u Lisinskom obeležila 30. godina od smrti i odlaska životnog partnera i autora ključnih numera u karijeri, Karla Metikoša, ističe da su te nezaboravne pesme ,,njihova deca: ,,Karlova smrt se dogodila 10. decembra 1991., ali je on meni ostavio ogromnu muzičku baštinu. Ja je i danas promovišem, nastavljam, živim. ne dam”.

O periodu pandemije kaže: ,,Samoizolaciju sam podnosila sjajno. Volim da budem sama sa sobom u društvu, pa mi to, nekako, nije teško palo. Ja, zapravo, i živim u samoizolaciji. Imam mnogo prijatelja, nisam nedruštvena, ali, kad sam kod kuće, to su mi trenuci odmora”.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac 14. maja koštaju 2.500 i 2.900 i 3.300 dinara, a mogu se nabaviti na blagajni Kombank dvorane i putem „Tiketsa“.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

REGE VEČE U KUGLAŠU SADA U SUBOTU!

U subotu, 29. januara od 20,00h u klubu Kuglaš očekuje nas Rege veče u okviru kojeg će nastupiti bend Nestvrstani kao i Bob Marli tribjut bend Crazy Baldheada! Beogradski bend Nesvrstani već više od jedne decenije gaji autorski roots reggae pristup i održava jamajčansku kulturu stvarajući muziku i nastupajući na domaćim i stranim muzičkim festivalima, kao i u klubovima Beograda. Nesvrstani su čuvari vatre i nećete ih čuti često. Nekada i […]

today28. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA