Vesti

JORGOVANI SKORO RASPRODALI ROĐENDANSKI KONCERT U BEOGRADU

today26. januar 2023.

Background

Ostalo je još vrlo malo ulaznica za veliki beogradski koncert koji JORGOVANI organizuju u Beogradu povodom desetogodišnjice rada benda. Koncert je zakazan za 28. januar u Dorćol Platzu, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara dostupne su na tickets.rs, Ticket Vision prodajnim mestima i u Anti Shopu (Cetinjska 15, Beograd).

,,Počelo je kao zezanje, a danas, 10 godina kasnije, i dalje se zezamo samo malo profesionalnije. Svih ovih godina radimo gerilski: bez izdavača, buking agenata, menadžera, medija… I to mora tako da bude! Nismo mi najbolji bend, nismo ni među najboljih sto, ali jesmo najiskreniji bend koji živi svaku svoju pesmu“, rekao je pred beogradski nastup Marko Joković Muki, frontmen Jorgovana.

Prošle su pune četiri godine otkako su JORGOVANI organizovali veliki samostalni koncert u Beogradu, pa su odlučili da novu 2023. godinu započnu sasvim posebnim šou programom najavljenim za 28. januar i Dorćol Platz. Jedna od specifičnosti koncerta koji je pred nama jeste i regionalni karakter koji mu daju dovođenjem zagrebačke pank atrakcije, grupe ŠANK?!, a pored njih nastupiće još i KAMENE KARE.

Ulaz se otvara u 19.30.

20:00 Kamene Kare
21:00 Šank?!
22:00 Jorgovani

Foto: Jorgovani PROMO

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

,,INTIMNA REGIJA“ JE TEK POČETAK. STIŽE NOVI LIVE ALBUM KIKINDSKOG BENDA KNAPP

Nakon sitnih deset godina bend KNAPP je tu u još boljem izdanju: na srpskom jeziku i sa novim video singlom za pesmu ,,Intimna regija" kojim najavljuje live album! Kikinda od uvek gaji kvalitetan i autentičan zvuk, a to je bez sumnje po sredi kada je bend KNAPP u pitanju. Suštinska alternativa izazovne i beskompromisne tekstualne priče sa veštim gitarskim zvukom podržanim prajmusovskim bubnjem i pravom, neočekivanom, dozom fanka se ne čuje […]

today25. januar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA