Vesti

JORGOVANI ORGANIZUJU PRVI VELIKI BEOGRADSKI KONCERT POSLE ČETIRI GODINE

today29. decembar 2022.

Background

Prošle su pune četiri godine otkako su JORGOVANI organizovali veliki samostalni koncert u Beogradu, pa su odlučili da novu 2023. godinu započnu sasvim posebnim šou programom najavljenim za 28. januar i Dorćol Platz. Jedna od specifičnosti koncerta koji je pred nama jeste i regionalni karakter koji mu daju dovođenjem zagrebačke pank atrakcije, grupe ŠANK?!, a pored njih nastupiće još i KAMENE KARE.

,,30. decembra navršava se 10 godina otkako smo objavili našu prvu pesmu. Kada smo pravili te prve pesme uopšte nismo imali predstavu da će nam se životi promeniti na bolje. To ćemo i obeležiti velikim koncertom u Beogradu, 28. januara, na Dorćol Platzu. Naši gosti tom prilikom biće naši prijatelji i omiljeni bendovi Šank?! i Kamene Kare. Pozivamo sve prijatelje, kolege i fanove da dođu i uveličaju ovo naše veselje“, poručuje Marko Joković Muki, frontmen Jorgovana.

Ulaznice su već u prodaji po promotivnoj ceni od 1.000 dinara u Anti Shopu (Cetinjska 15) i na tickets.rs.

Foto: PROMO

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

KOIKOI SE DRUŽE SA FANOVIMA I POTPISUJU PLOČE U ANTI SHOPU 30. DECEMBRA

KOIKOI upućuju poziv u stranu: 30. decembra, u petak, od 16 do 18h. U beogradskom Anti Shopu (Cetinjska 15) KOIKOI će se družiti sa fanovima i potpisivaće ploče ,,Pozivi u stranu". KOIKOI su trenutno jedan od najatraktivnijih bendova, aktuelan ne samo na regionalnoj, već i evropskoj sceni. Pored toga što im je upravo objavljen vinil ,,Pozivi u stranu" (Moonlee Records, 2022), prvi su bend iz Srbije ikada nominovan za MME nagradu (Music Moves […]

today29. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA