Vesti

JEDINSTVENI VREMEPLOV PERO DEFFORMERO DONOSI VRUĆI ,,DISKO!“

today16. avgust 2023.

Background

Grupa Pero Defformero objavila je video za pesmu „Disko“, još jedan singl sa albuma „Muzika za ljude bez prijatelja“ koji stiže početkom septembra.

Intergalaktička atrakcija, super-grupa iz četvrte dimenzije, hrabri čuvari plamena 1G mreže i fiksne telefonije, u trećoj dimenziji poznatiji kao Pero Defformero, donose putem vremeplova, katoda i anoda hit iz 1978 godine: DISKO! 

„Kao i za prethodni singl „Bambus šumi“ i ovaj put smo koristili samo najskuplju i najsofisticiraniju tehnologiju izrade video materijala sa gomilom nikada viđenih tehnika kadriranja i montaže. Eto… Podaj svega, dabo’da nam preselo!“ Preostaje vam samo da… kliknete na „Disko“:

Osim razigranog, drugog singla po redu, grupa Pero Defformero za sledeću nedelju najavljuje još jedan singl, „Jarani“, a album „Muzika za ljude bez prijatelja“ biće u celosti objavljen početkom septembra za diskografsku kuću Multimedia Music.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

U TOKU JE INDIEGOGO KAMPANJA – POMOZIMO YUGU DA OSTVARI SVOJ AMERIČKI SAN

Dokumentarni film ,,YUGO IDE U AMERIKU” reditelja Filipa Grujića, koji je trenutno u produkciji, prati filmsku ekipu koja putuje u starom automobilu Yugo dužinom cele Amerike. Yugo je u svoje vreme bio proglašen za ,,najgori automobil u istoriji Sjedinjenih Američkih Država”, međutim danas se više ni ne postavlja pitanje da li je najgori. Danas je jugo egzotična pojava koja privlači puno pažnje, pokreće diskusije i živi život rok zvezde. FOTO: […]

today15. avgust 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA