Vesti

JACK WHITE JE SNIMIO ,,INFRARED“ VIDEO SPOT!

today10. juna 2022.

Background

Stigao je novi video spot Jack White-a kojim najavljuje izlazak novog, petog po redu, albuma ,,Entering Heaven Alive“.

Jack White, čovek prepoznatljive estetike u svakom smislu, omiljeni alternativac svetskog imena uključen u struju u raznim projektima (The White Stripe, The Raconteurs, The Raconteurs) nezaustavljivo stvara, što dokazuje činjenica da je ,,Entering Heaven Alive“ njegov drugi album koji izlazi u ovoj 2022. godini, odmah nakon „Fear Of the Dawn“, a stiže 22 jula.

Za pesmu  „If I Die Tomorrow“  snimljen ni malo običan video, jer kako drugačije kada je Jack White u pitanju?

Duh prošlosti zapada je, kao i uvek, tu sa prepoznatljivom plavom bojom, a priča u kojoj izgleda ispraća sebe sa ovog sveta je snimljena infra crvenim kamerama!

Brantley Gutierrez je u režiji sjajno ispratio filmični stil Jack White kojeg čeka severnoamerička turneja od 11 juna. Nadajmo se da će u nekom trenutku i u naše krajeve.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DOK’N’RITAM FESTIVAL U STUDENTSKOM GRADU

Od 14. do 17. juna u prostorijama Doma kulture Studentski grad festival Dok 'N ' Ritam ove godine sa posebnim ,,passwordom" Godina je 2022. Nad planetom se nadvila strašna senka: u jednom njenom delu traje ratni sukob, čije su posledice uveliko vidljive,a neizvesnost bliske budućnosti čini nas uplašenim i nepoverljivim. Ogroman značaj umetnosti, posebno muzičke i filmske, u prethodnim dramatičnim civilizacijskim periodima jeste istorijska činjenica, o kojoj se stalno iznova […]

today10. juna 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA