Vesti

,,JACK WHITE“ SA NOVIM SINGLOM U DVE VERZIJE: NEŽNO I ZA GEJMERE

today19. oktobar 2021.

Background

Naratorski i gotovo filmski sa ključnim kadrom na nekom proplanku u Neshvil-u dok zalazi sunce i pucketaju polja kukuruza uz zvuke violina i gitara, samo par vekova unazad – tako bi mogli opisati novu pesmu Jack White-a:,,Taking Me Back„! Bar onu ,,nežniju“ verziju kako je i on sam oslovljava.

Da li je imao tu sliku na umu, ne znamo, ali je svakako simboličan naslov i ide odlično uz muziku novog singla, prvog posle 4. godine, kojim Jack najavljuje ovi album.

A sada verzija koja se može čuti i u tek izbačenom trejleru za novu Activevisionovu igru ,,Call Of Duty: Vanguard“ koja izlazi 5. novembra i već je prodata u 500 miliona kopija širom sveta.

Ova verzija ,,Taking Me Back“ igra ozbiljnu rokersku ulogu, kakva je i potrebna u ,,Call Of Duty“:

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,COLDPLAY“ I MUZIKA SFERA JE STIGLA – NOVI ALBUM JE TU!

Nakon više meseci čekanja, 15. oktobra je objavljen deveti studijski album „Music Of The Spheres“ jednog od najvećih koncertnih bendova na planeti – Coldplay. Po rečima članova benda proces snimanja albuma je bio relativno brz, a želeli su da pesme budu drugačije od onih melanholije koju je donelo predhodno izdanje „Everyday Life“ (2019). Samim tim album je inspirisan sintetizovanim zvukom, ritam mašinama i muzikom iz osamdesetih godina prošlog veka. Shodno […]

today19. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA