Vesti

IZAŠAO JE LIVE ALBUM BUČ KESIDIJA ,,EUFORIJA UŽIVO“

today25. oktobra 2021.

Background

Pančevački sastav Buč Kesidi objavio je novi, live album pod nazivom ,,Euforija uživo“ iz istoimenog filma. Radi se o pesmama koje su snimljene uživo za potrebe filma ,,Buč Kesidi: Euforija uživo“ koji je snimljen za svega 19 sati, 18. oktobra 2020. Na albumu se nalazi 10 pesama sa hvaljenog albuma ,,Euforija“ i nekoliko starih hitova, u nešto izmenjenim aranžmanima.

Kao prigodna najava ovog live albuma izašao je i video spot iz ovog muzičkog filma za pesmu ,,Idemo do hodnika“:

Buč Kesidi je ove godine objavio svoj prvi bioskopski muzički film koji je prikazan u 9 gradova regiona ekskluzivno u Cinestar bioskopima.
TV premijera širom regiona se očekuje uskoro, a do tada publika film može da vidi u nedelju 31. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada u okviru 19. Međunarodnog festivala kratkometražnog filma Filmski Front, kao i u Podgorici u okviru revije muzičkog dokumentarnog filma Rokumentarni dani.

O FILMU:

Kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac koji stoji iza naziva ,,Buč Kesidi“, odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame ,,Yugodiskaća“, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva ,,Euforija uživo“ čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kostić.

Režiju filma ,,Euforija uživo“ potpisuje David Jovanović, koautori scenarija su David Jovanović i Đorđe Kosić. Glumačku ekipu pored članova benda ,,Buč Kesidi“ čine Miona Marković, Jana Bjelica, Tamara Milošević, Nikola Pavlović, David Jovanović, Vladimir Jocović, Branislav Platiša, Jovan Savić, Rajko Orlić.

Izvršni producent filma je Relja Milanković za Bassivity Studios, članovi benda i izdavačka kuća Kontra.

Producenti filma su David Jovanović, Marija Simić i Janko Đorić.

FOTO: Screenshot

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

STIGAO JE I SPOT MANESKIN-A ZA PESMU ,,MAMMAMIA“

Maneskin je nedavno izbacio novu pesmu ,,Mammamia", a tu je sada i video spot! Reditelj spota je Rei Nadal, a produkciju potpisuje Prettybird. Priča pomalo morbidnog spota bavi se sa klišeiziranom predstavom sveta rokenrola, gde članovi benda Victoria, Ethan i Thomas žele da se reše svog više nego arogantnog frontmena i to na veoma direktan i okrutan način, ne birajući sredstva. Maneskin se izgleda poigrava sa načinom na koji su […]

today25. oktobra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA