Vesti

,,ALKOHOL“ NOVI SINGL IVICE U SNENIM JESENJIM DANIMA

today3. novembra 2021.

Background

Pančevački muzičar Ivica, objavio je novi singl i novi spot za pesmu pod imenom ,,Alkohol“, za koju kaže:

„Osećam da sam više nego ikad zaronio u songwriting, miks i produkciju generalno. Otkako je počela pandemija, nisam skidao slušalice. Ideja za novi album je sama došla (kao i uvek, uostalom) – sve pesme treba da govore o načinima bežanja od spoljašnjeg sveta, sebe i drugih. Planiram da album (radni naziv je San snova) izađe na proleće. Pošto je alkohol ultimativni anksiolitik, idealan je da predstavi ideju, energiju i senzibilitet albuma – smirivanje i bežanje od svega što nam se dešava.”

Podsetićemo se, Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine i njegova muzika se može okarakterisati kao dreamy dark pop. Godine 2014. uvršćen je u deset najboljih mladih autora na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice više puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. U novembru 2019. godine objavio je album pod nazivom 1235 za izdavačku kuću Kontra. Njegove pesme korišćene su u nekoliko domaćih serija.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DVADESET“ – NOVI SINGL I VIDEO SPOT MARČELA I RAID-A

Novi, treći po redu, singl sa Marčelovog dolazećeg albuma ,,Nojeva varka” nosi naslov ,,Dvadeset” i vraća nas u stvarnost i sadašnjost posle letnjeg ,,Flešbek"-a. Muziku je uradio Rade Sklopić Raid, kompozitor koji je već 15 godina jedan od najbližih Markovih saradnika: zajedno su napravili neke od publici najdražih pesama, kao što su ,,Sveti bes", ,,Pegla", ,,Čep", ,,Pismo vanzemaljcu", ,,Udahni" i mnoge druge. ,,Kao i kod prethodna dva singla, za video […]

today2. novembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA