Vesti

IVA LORENS I BUČ KESIDI U NOVOM SINGLU ,,U SVITANJE“

today15. novembar 2021.

Background

Iva Mišović, poznatija kao Iva Lorens, objavila je svoj prvi singl na srpskom jeziku. Radi se o pesmi pod imenom ,,Svitanje” koji najavljuje debitantski album Ive Lorens koji će izaći na proleće 2022. godine za izdavačku kuću Kontra.

Mlada pop umetnica je pesmu ,,Svitanje” napisala zajedno sa levorukim Pančevačkim boj bendom Buč Kesidijem, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret koji je radio muziku zajedno sa Ivom.

Pesma nosi elemente elektro popa, dok je sama ritam sekcija inspirisana regetonom, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz pesmu dodavajući dubinu celokupnom aranžmanu.

Iva, koja je do sada nastupala pod umetničkim imenom Lorens, je pre nekoliko godina bila voditeljka na regionalnom MTV kanalu, a 2020. objavila je paket pesama šarmantnog naziva „I Guess It’s About You”, koji danas ima preko 400.000 slušanja na Spotify-ju. Sada se Iva vraća kući i donosi svež zvuk na našoj muzičkoj sceni.

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,MLAD I RADOSTAN“ ALBUM KOJI ĆE NAS PODSEĆATI NA LEPE OSAMDESETE

Lidija Andonov (grupa Sixth June) i Andrija Pavlović (LP Duo, Andy Pavlov) su se udružili u poduhvatu stvaranja muzičkog albuma obrada pod nazivom ,,Mlad i radostan” . Ideja muzičara je da ispričaju priču o muzici, pesmama i autorima koji su svoje karijere započinjali u periodu 80-ih godina, u danas nepostojećoj državi, Jugoslaviji. Ovo je njihov omaž jednoj muzičkoj civilizaciji i pesmama koje su obeležilie naše živote. Album je snimljen u […]

today15. novembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA