Vesti

IV DAN I SUPERPAUN U KUGLAŠU OVE SUBOTE

today11. februar 2022.

Background

Dva sjajna mlada benda, IV Dan i Superpaun, nastupiće ove subote, 12.februara od 20,00h sati u klubu Kuglaš.

IV dan je rok bend iz Beograda koji je počeo sa radom u leto 2020. godine. Zvukom se oslanja na bendove kao što su Led Zeppelin i Deep Purple, ali i moderan način dolaženja do istog. Sastav čine Branko Vučetin (vokal, bas), Marko Puzović (gitara), Nikola Savić (klavijature) i Gojko Daković (bubanj). Bend je u decembru prošle godine izbacio svoj prvi singl ,,Vreme“ i uspešno ga promoviše proteklih meseci.

Superpaun je beogradski muzički sastav osnovan 2017. godine. Postavu čine: Vanja Stojanović (bubanj), Petar Prica (bas gitara), Stevan Vinter (gitara/bek vokal), Željko Dakić (gitara) i Vladimir Šulović (vokal).

U oktobru prošle godine izbacili su novi singl pod nazivom ,,Sedi kraj mene“ koji je doživeo i više nego uspešan prijem kod publike.

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, a ulaz na koncert biće 300 dinara.

FOTO: Promo materijal Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

U TOKU JE KONKURS ZA JUBILARNU FEMIKSETU 10.

,,Dobre vesti se šire brzo, ali ukoliko do vas i dalje nije stigla informacija da je konkurs za jubilarno deseto izdanje Femiksete otvoren, tu smo mi da vas podsetimo!" , kažu iz ogranizacije FEMIX. Konkurs je otvoren do 3. marta, a šta je potrebno za potencijalno učešće na novom izdanju možete videti na sledećem linku: https://femix.info/otvoren-konkurs-za-jubilarno-deseto-izdanje-femiksete/ Za one kojima je potreban mali podsetnik, Femikseta je godišnja kompilacija pesama kompozitorki, kantautorki […]

today11. februar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA