Vesti

KAD SE SPOJE ISKAZ I GOBLINI DA LI JE ,,BEZ PROMENE“?

today23. marta 2022.

Background

Šta se desi kada se spoje Punk, Rock i Rap? Različiti izrazi sa istom energijom i porukom! Može se reći logična sinergija koja je nastala kao derivat druženja, zajedničkih nastupa, uzajamnog razumevanja i poštovanja.

Pesma je pune dve godine čekala na ekranizaciju i sada mislimo da je pravo vreme da ugleda svetlost dana. Ona govori o ljudima koji žele promene oko sebe, ali ne i promene u sebi. Inspirisana sloganom ,,Budi promena koju želiš da vidiš“, obrađuje spremnost, ili nespremnost ljudi da deluju, umesto da se žale i pričaju kako je sve uzalud. Pomeri se, pokreni se, uradi!

Pored Iskaza i Goblina u spotu se pojavljuju i prijateli i saradnici: Dobrivoj Stojanović (Znoj), Boris Bakalov i Bojan Gluvajić (Ničim izazvan), Branko Bojović – Bane (Sunshine), Miloš Kričković – Kriki (Mortal Kombat), Marko Joković – Muki (Jorgovani), Maja Cvetković (E – Play), Siniša Mladenović, Marija Krstevski (Tippstrip), Nikola Mikri Jelić i Nikola Eufrat Jarnević (Prti Bee Gee), Nikola Ćosić (Bvana Herbalajzer).

Tehnika i produkcija:
Darko Kovačević, Zoran Stefanov, Miloš Višekruna, Gavrilov Đoka, Boris Basta
Logistika: Zoran Stefanov
Kamera: Darko Kovačević, Marko Ristić, Zoran Stefanov
Montaža: Zoran Stefanov
Scenario: Zoran Stefanov
Režija: Zoran Stefanov
Realizacija, Zoran Stefanov, Darko Kovačević
Muzika: Zoran Stefanov
Tekst: Zoran Stefanov
Aranžman: Zoran Stefanov
Gitare: Ognjen Dimitrijević, Miloš Knežević
Mix/Master: Ognjen Dimitrijević
U glavnoj ulozi Čapo (American bully)

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SATNICA KONTAKT KONFERENCIJE JE TU, KAO I POZIV ZA AKREDITACIJE

Kontakt konferencija će se održati od 24. do 26. marta u Beogradu. Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu organizuje se šesti put zahvaljujući producentskoj kući „Kontakt konferencija“, promoterskoj kući Odličan Hrčak i Centru beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda. Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti), a poznata je i satnica svih događaja: Ukoliko vas zanima […]

today22. marta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA