Vesti

,,IRON MAIDEN“ U BEOGRADU 24. MAJA 2022.!

today2. decembar 2021.

Background

Jako lepa vest za mnogobrojne fanove velikog Iron Maiden-a je da su na listu gradova kroz koje će proći turneja ,,Legacy Of The Beast 2022” dodali i Beograd!

24. maja 2022., u beogradskoj Štark Areni će se po rečima organizatora desiti audio – vizuelni spektakl vredan pamćenja, a specijalni gost Iron Maiden -a to veče će biti Lord Of The Lost.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10:00 časova preko: https://new.tickets.rs/event/iron_maiden_1200 , a biće organizovana i pretprodaja karata za članove fan kluba, kao i uvek.

Koncert koji nas čeka je videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a ocenjen je kao najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova. Bend će naravno izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma ,,Senjutsu” koji je i povod turenje planirane još 2020. godine.

Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za da se prvi put čuju nove pesme uživo!

Menadžer Iron Maiden-a Rod Smolvud je izjavio:

,,Sledeće godine ćemo konačno moći da nastupimo na velikim evropskim stadionima i arenama i realizujemo turneju “Legacy of the Beast”, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. godinu i od tada je dva puta odlagana! Oduševljeni smo što ćemo moći da sviramo u nekim od velikih gradova istočne Evrope. Napravićemo neke izmene u produkciji i set listi kako bismo uključili i pesme sa našeg novog albuma “Senjutsu”, što će turneju “Legacy Of The Beast” učiniti još uzbudljivijom i spektakularnijom od proslavljenog originalnog šoua, ali možete biti sigurni da ćemo svakako svirati sve „hitove“ i da ćete videti ključne elemente originalne turneje kao što su Spitfajer, Ikar, Hell, bacače plamena, pirotehniku i ostalo! Ali mi ćemo to još malo protresti i Trooper Eddie će imati ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu “svetu” koji ćemo dočarati.“

Brus Dikinson, pevač Iron Maiden-a je dodao:

,,Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo!“

Kompletnu listu svih evropskih gradova i datuma na turneji “Legacy Of The Beast 2022” može da se pogleda na www.ironmaiden.com.

Produkcija i set lista turneje “Legacy of the Beast” inspirisana je istoimenom besplatnom mobilnom igricom, koja je dostupna na iOS i Android platformama na www.ironmaiden.com/play

Ulaznice kreću u prodaju od ponedeljka, 6. decembra po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

FOTO: Wikipedia

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,URIAH HEEP“ SLAVI PETU DECENIJU U BEOGRADU!

Jedna od najvećih hard-rok grupa svih vremena, Uriah Heep, u sklopu turneje na kojoj proslavlja 50. godina postojanja, održaće koncert u Kombank dvorani u Beogradu, 26. oktobra 2022. (20.00), u organizaciji promoterske kuće Long Play. Brojni ovdašnji njihovi ljubitelji svih generacija ponovo će moći da uživaju u nezaboravnim pesmama koje decenijama spadaju u rokenrol klasike – „Lady In Black“, „July Morning“, „Easy Livin“, „Sunrise“... Beogradskoj publici je još uvek u […]

today1. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA