Vesti

,,SHINE ON“ JE JOŠ JEDAN SINGL IRISH STEW OF SINDIDUN PRED DOLAZEĆE KONCERTE

today15. mart 2023.

Background

Folk-rok bend iz Beograda, Irish Stew of Sindidun, obradovao je svoje fanove i ljubitelje irske muzike širom sveta novom pesmom pod nazivom „Shine On“, drugim singlom koji je izašao nakon poslednjeg studijskog albuma „City Of Grigs“.

„Shine On“ ima prepoznatljiv zvuk koji spaja tradicionalne irske instrumente sa rok elementima, i u potpunosti je ono na šta je publika navikla da čuje od “beogradskih iraca”.

Tekst i muziku kao i mnogo puta do sada potpisuje Bojan Petrović, pevač i frulaš benda. „Radujemo se što se ovim singlom na neki način vraćamo na scenu posle pandemijske pauze i ponovo možemo da delimo našu muziku i emociju sa publikom. Pesma je ljubavna kao i većina naših pesama. Sada govori o ljubavi prema životu. Pognutih glava nećemo videti svu lepotu, a mnogo smo se saginjali u poslednje vreme“, kaže Bojan Petrović.

Nova pesma biće uskoro predstavljena publici i uživo jer je Irish Stew već najavio dva martovska koncerta povodom Dana svetog Patrika: 17. marta u Domu kulture u Novom Sadu, i dan nakon toga u Beogradu, u Božidaracu 18. marta.

FOTO: Marko Ristić

,,Dan svetog Patrika je uvek poseban za nas, i jedva čekamo da proslavimo sa svim prijateljima i poštovaocima naše muzike na koncertima u Novom Sadu i Beogradu. Ovo je ujedno i lepa prilika da čujemo utiske o novoj pesmi od publike, iz prve ruke, oči u oči.“

Sa svojim jedinstvenim spojem muzičkih stilova, iskrenih tekstova i zarazne energije, Irish Stew of Sindidun će sigurno biti jedan od vrhunaca ovogodišnje proslave Dana svetog Patrika.

Poslušajte pesmu i pripremite se za koncerte!

FOTO: Bojan Stevanović

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,RATNIK SVETLA“ JE NOVI VIDEO SINGL MILETA KEKINA

Stigao nam je pravi „Ratnik svjetla" u liku i delu Mileta Kekina! Drugi singl sa nadolazećeg Kekinovog albuma kojim najavljuje povratak žestokom zvuku i otrovno angažovanoj lirici. „'Ratnik svjetla' je stigao da ti za smešnu cenu od jednog klika podari rendgen oči kojima ćeš raskrinkati tajne centre moći, jer zašto bi ti bio pijun, samo jedan od milion kad možeš biti Ratnik svetla i Božja metla." - kaže Mile i […]

today15. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA