Vesti

,,IMAM SVE“ KAŽE GRUPA M.O.R.T. KORAK PRED ALBUM ,,SAMO HRABRO I BEZVEZE!“

today16. novembra 2022.

Background

,,Imam sve“ naziv je novog singla koji je grupa M.O.R.T. ekranizovala kao najavu albuma ,,Samo hrabro i bezveze!“ koji će uslediti nakon tri godine diskografske pauze. Album se rodio u vremenu lockdowna i kao takav je ,,vanvremenski i neuništiv, jer je stekao imunitet na sve gluposti“, tvrdi bend.

,,Novi singl poslušajte sada, a na album pričekajte do otapanja snegova, služiće vam kao alat za preživljavanje sledeće tri godine. Samo hrabro i bezveze ljudi, imate sve“, poručuju Mortovci.

Spot su snimili Nevio Smajić i Mario Borščak iz nevideno.com zajedno sa bendom i njihovim prijateljima u prostorijama kluba Katran u Zagrebu.

Svoju dozu rokenrola M.O.R.T. je nedavno isporučio u Beogradu, na Rockam Dorćol 2 festivalu i u Novom Sadu u Gerila baru, a po izlasku albuma očekuje ih novi susret sa domaćom publikom. Do kraja godine pripremaju još dva velika koncerta – u zagrebačkom Vintage Industrial Baru 24. novembra i u klubu Kocka u Splitu mesec dana kasnije, 24. decembra.

FOTO: M.O.R.T: kadar iz spota za pesmu ,,Imam sve“

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

EGRET PREDSTAVLJA DEBITANSTKI EP ,,SILENT TURNS“

Pančevački muzičar i producent Petar Pupić, koji nastupa kao Egret, predstavlja svoj debitantski EP "Silent Turns" sa 4 pesme, koji je dostupan na svim digitalnim streaming platformama. Pet godina je prošlo od izlaska prvog singla ,"Knot", koji je Egretu doneo prvo mesto na regionalnom konkursu za kantautore ,,Poezika" u Novom Sadu. Od tada do danas, Egret je objavio još jednu pesmu "My Isle", svirao nekoliko puta - kao podrška Peteru […]

today16. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA