Vesti

IMAGINE DRAGONS & J BALVIN: ,,EYES CLOSED“!

today10. maj 2024.

Background

Jedan od komercijalno najuspešnijih bendova nove generacije, Imagine Dragons predstavlja novu verziju svog dramatičnog singla „Eyes Closed“ na kom im se pridružuje latino zvezda J Balvin! Udarna priča o samopouzdanju i hrabrosti dobila je strofu na španskom jeziku čija lirika takođe govori o nezaustavljivoj unutrašnjoj snazi. Uz singl, objavljen je i uzbudljiv muzički video čiju režiju potpisuje Matt Eastin.

„Rad na ovom izdanju bio je rolerkoster, kao i uvek. Jedan dan bi mi inspiracija proizašla iz tuge i bola, a već drugog dana bi me inspirisala radost. Usamljenost. Čežnja. Ljubav. Lepota pisanja pesama leži u tome što sam to uvek doživljavao kao svoj dnevnik. Pesme su dokaz mog životnog puta i srećan sam što mogu da ih delim sa vama i najboljim drugarima sa kojima sam u bendu. Hvala vam što se zahvaljujući vama osećam manje usamljeno na ovoj planeti. Uvek me podsetite da smo zajedno u svemu ovome. Posle svakog pada ustanemo i pevamo o tome. Dali ste mi smisao i prostor. Nadam se da će vas ovo izdanje navesti da osetite nešto duboko u sebi“, napisao je frontmen benda Dan Reynolds na svom zvaničnom Instagram profilu o predstojećem šestom studijskom albumu „LOOM“ koji je najavljen izlaskom novog singla.

Nakon pet uspešnih studijskih izdanja krunisanih Grammy nagradom, 70 miliona prodatih albuma, kao i impresivnih 160 milijardi slušanja na globalnom nivou, Imagine Dragons ove godine slušaocima poklanja izdanje „LOOM“ koje će, pored već uspešnog singla „Eyes Closed“, doneti devet novih numera o odvažnosti i samospoznaji protkanih novim zvukom, ali i tipičnim pop-rok ritmom koji je ovaj sastav doveo do samog vrha muzičke industrije. Album „LOOM“ će ugledati svetlost dana 28. juna, a kolaboracija sa jednom od najvećih globalnih senzacija latino i regeton muzike definitivno poručuje da je bend rešio da publici ove godine daruje samo hitove.

Izdanje „Eyes Closed“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

15. ROĐENDAN MORTAL KOMBATA NA TRADICIONALNOJ ANTIEVROVIZIJI 18. MAJA ’24.

MORTAL KOMBAT je proslavu 15. rođendana benda započeo objavljivanjem albuma ,,Bludni sin" krajem prošle godine, a kulminacija slavlja biće 18. maja 2024. u atrijumu Beogradskog sajma sa brojnim gostima i neponovljivom ekipom, koja će upriličiti jubilej. ,,Ovaj nastup će biti poseban iz nekoliko razloga. Želeli smo da petnaesti rođendan obeležimo u krugu porodice i zato ćemo posle dugo godina da okupimo celu originalnu, prvu postavu MORTAL KOMBATA! Deda dolazi iz […]

today10. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA