Vesti

IGRALOM JE PONOVO TU SA NOVIM VIDEO SINGLOM: „DAN U ŽIVOTU“!

today15. novembar 2023.

Background

Igralom je muzička grupa iz Srbije koja spaja rock n roll sa tradicionalnom muzikom sveta; saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, s ciljem da napravi vrtlog derviškog transa.

Od 2015-te na ovamo, grupa je izdala dva albuma: ,,Pogrešna Poznanstva”(2016. god) i ,l,Sunovrat”(2018. god/Ammonite Records & Geenger Records).

Na pomolu je treći album Igraloma koji će zadržati jedinstveni zvuk Igraloma, ali doneti svakako doneti svežinu onima koji prate rad benda. Prvi singl sa budućeg albuma je pesma „Dan u životu“ , za koju je Dimitrije Simović napisao tekst, dok bend potpisuje muziku i aranžman.

FOTO: Promo materijal/ Naslovnica albuma ,,Dan U Životu“

Igralom će 17.novembra održati koncertni nastup u Briselu, a istog dana na digitalnim platformama pojaviće se njihov treći studijski album, dok će se vinil albuma pojaviti do kraja godine (Menart Srbija).

Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio Studio Constructory, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.

Igralom čine: Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara).

FOTO. Screenshot

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SPECIJALNI GOSTI I RAZGOVOR POSLE PROJEKCIJE FILMA ,,YU GRUPA – TRENUTAK SNA“ DARKA LUNGOVA

Film „Yu Grupa - Trenutak sna“ Darka Lungulova od 16. novembra kreće u redovnu bioskopsku distribuciju. Zvaničan početak distribucije biće označen svečanom projekcijom u Dvorani Kulturnog centra Beograda (DKC) u sredu, 15. novembra sa početkom u 20 časova, uz prisustvo ekipe filma, članova benda, njihovih gostiju, savremenika i poštovalaca, a biće praćen serijom razgovora sa publikom u DKC. Nakon svečane projekcije u razgovoru sa ekipom filma i članovima benda učestvovaće […]

today15. novembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA