Vesti

IGOR SAKACH DONOSI NA SCENU NOVI I VELIKI ZVUK DEBITUJUĆI ALBUMOM ,,INTRODUCING“

today8. jun 2023.

Background

Mladi novosadski multi-instrumentalista Igor Sakač svojim novim singlom ,,Ne mogu sam” otvara muzičko poglavlje svog debi albuma imena „Introducing“  koji ima za zadatak da predstavi ovog autora domaćoj sceni u najboljem svetlu!

Novi singl „Ne mogu sam” je emotivna balada koja kroz introspekciju izražava univerzalnu temu ljudske potrebe za podrškom. Ispunjena refleksijom stvara vezu sa publikom prenoseći iskrenu poruku da ponekad treba potražiti podršku i pomoć kako bi se prevazišli izazovi života.

Muziku, tekst i aranžman potpisuje Igor, dok je ko-aranžer i producent Filip Vlatković zaslužan za mix i mastering.

Singl je već dostupan je na svim striming platformama, a dugo iščekivani debi album „Introducing“ pojavio se danas  u izdanju novosadske izdavačke kuće Magnetix Records. Album sadrži deset numera, na srpskom i engleskom jeziku.

FOTO: Promo materijal / Cover

Igor Sakač je talentovani kantautor, gitarista i multi-instrumentalista iz Novog Sada. Njegova muzika kombinuje različite žanrove, stvarajući prepoznatljiv i emotivan stil. Igor je stekao priznanje i popularnost na domaćoj sceni kao član nekoliko afirmisanih rok sastava, poput legendarne novosadske Amajlije i Uvertire, a njegove izvedbe na koncertima su uvek ispunjene strašću i energijom. 2023. godine objavljuje debi album ,,Introducing”, predstavljajući svoj autorski zvuk na temeljima popa i roka. Ovo ostvarenje ostavlja trajni dojam na slušaoca i obećava uspešnu karijeru u nastajanju. Igor Sakach je izvođač MAGNETIX Records-a.

FOTO: Belkisa Abdulović

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VIZELJ JE OBJAVIO VIDEO SPOT ZA PESMU ,,TONEM U SAN“

Pioniri novog alternativnog zvuka i začetnici Hali Gali pokreta, Vizelj, nastavljaju snažno sa promovisanjem drugog studijskog albuma ,,Ne vidim te od dima". Bend je ovaj put predstavio svoj novi spot u režiji mlade Sare Radulović. „Ovo je još jedan iskorak u nepoznato za nas. Uspeli smo u tome da naši fanovi nikad ne znaju koje će prirode biti naša sledeća pesma i spot. Kada ne znaš šta te očekuje, nikada […]

today7. jun 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA