Vesti

IDEMO NA KOBAJERAJ – FESTIVAL NAJBOLJIH KOBAJA U BEOGRADU

today8. avgusta 2022.

Background

KOBAJERAJ – FESTIVAL NAJBOLJIH KOBAJA U GRADU STIŽE NA SAVA PROMENADU!

Ljubitelje pabovske kulture, ukusnih kobaja i dobre muzike, od 11. do 13.avgusta očekuje prvi Kobajeraj – festival koji će okupiti najbolje kobaje o kojima priča doslovno ceo grad.

U novom gradskom centru zbivanja – na Sava promenadi, tačnije u street art kutku ispod šarmantnog tramvajskog mosta, ovaj festival će predstaviti selekciju pabova koji sa ponosom mogu reći da služe neke od najboljih i najkvalitetnijih kobaja u Beogradu. Na licu mesta će se pripremati sveže kobaje koje će se servirati na različite načine pa će tako posetioci moći da probaju i kombinacije sa češkim knedlama, home made sosevima, hrskavim krompirićima ili bez dodataka što garantuje instant povratak u detinjstvo.

Tokom celog dana posetioce očekuje i DJ program uz podršku poznatih imena gradske klupske scene, nekoliko chill out zona u kojima je opuštanje zagarantovano ali i veliki humanitarni turnir u beer pongu za koji su prijave otvorene od danas pa sve do početka festivala. U fun zoni posetioci će moći da odigraju i po koju partiju stonog fudbala ili pikada, a oni koji se budu pokazali veštim sa ping pong lopticama mogu osvojiti i lepe nagrade.

Posetioce kojima je značajna tema zaštite životne sredine, obradovaće vest da je Kobajeraj jedan od prvih festivala u Evropi koji se opredelio da tokom svog programa maksimalno smanji plastični otpad, uz pomoć kompanije Ball Packaging EuropeNa Festivalu će se koristiti Ball Aluminium Cup – čaše – napravljene od čistog aluminijuma, jer on može 100% da se reciklira i to neograničen broj puta sa minimalnim gubicima. Cilj ove inicijative je podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje, na kome kompanija Ball Packiging Europe radi duži niz godina kroz projekat “Svaka limenka se računa”. Zato posetite Sava Promenadu tokom vikenda, jer pored odličnog programa mi postupamo odgovorno prema našem okruženju.

Prvog festivalskog dana, u četvrtak 11. avgusta, posetioce čeka posebno iznenađenje jer u goste stiže Rock Radio! Kažu Kobajerajci da smo čuvari klalitetnog zvuka. Citiramo: ,,Za posetioce Kobajeraja puštaće najbolju rock muziku prva dva festivalska sata, od 17 do 19 h i pokazaće zašto su u samom vrhu najpopularnijih beogradskih
frekvencija“. ❤️

Ulaz je besplatan za sve posetioce!

Čekamo vas na Sava promenadi!

Foto: PROMO

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

„COMING BACK TO YOU“ NAJAVLJUJE ALBUM U ČAST LEONARDA COHENA

Blue Notes Records najavljuje izlazak izdanja „Here It Is: A Tribute To Leonard Cohen“ – izvanrednog novog albuma koji je producirao Larry Klein. Izdanje prezentuje fenomenalan muzički opus koji je iza sebe ostavio čuveni kantautor Leonard Cohen, a publika će imati prilike da čuje obrade muzičkih zvezda kao što su Norah Jones, Peter Gabriel, Gregory Porter, Sarah McLachlan, Luciana Souza, James Taylor, Iggy Pop, Mavis Staples, David Gray i Nathaniel […]

today4. avgusta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA