Vesti

IDA PRESTER O NAJLEPŠIH 70. U NOVOM VIDEO SINGLU!

today17. maja 2023.

Background

Kako će izgledati vaš 70. rođendan? Nova pesma i spot Ide Prester govori baš o tome. Posle dužeg vremena Ida nam donosi novu stvar ,,70″!

,,Živimo u doba nezdrave paranoje od starosti. U panici smo od bora, lažemo o godinama, stariji ljudi su u tom svetu terora mladosti zanemareni, nevidljivi, pogotovo žene. Htjela sam pokazati kako divan i ispunjen može biti život u starijoj dobi. Starost nije sramota, već privilegija. Nadam se da će moj 70. rođendan izgledati kao onaj opisan u pjesmi i ovom spotu.“ kaže Ida.

FOTO: Marina Uzelac

Za pesmu ,,70″ Ida je pisala i tekst i muziku, a u aranžmanu joj je pomogao njen dugogodisnji saradnik Matej Koncan Klemar. U spotu glume isključivo dame 60+.

„Tražila sam gospođe s iskrom u očima i pune životne strasti“, priča Ida.U ulogama je poznata hrvatska manekenka Zvona Vučković, influenserka 50+ Jadranka Olivari Jirsak (Oliva Style), glumica Ksenija Marinković, glumac Borko Perić, zagrebačka street style ikona Đurđa Anotolović, dizajnerka enterijera Lila Jurić i brojne druge dame.

Inače, Ida je zamislila da u spotu vrti hulahop i da bude kao Grejs Džons, koju i pominje u pesmi, ali taj poduhvat se ispostavio kao jako zahtevan, jer je Idi bilo potrebno tri nedelje da savlada tehniku.

Spot je režirala Hani Domazet, a snimio Urh Pirc.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,U TEBE VERUJEM“ JE PRVI SINGL VUKA STARINCA – NOVOG IMENA R’N’B SCENE

On je Vuk Starinac, producent, basista i sjajan izvođač koji je rešio da istupi i kao autor na scenu sa svojom pesmom ,,U Tebe Verujem". Ovaj video singl ujedno najavljuje i Vukov album prvenac pun osunčanog zvuka koji definiše kao neo soul, hip hop, rnb i pop. Vuka smo do sada mogli da vidimo uz razne poznate izvođače domaće scene kao što su  Bigru i Paja Kratak, Prti Bee Gee, Bojana […]

today17. maja 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA