Vesti

HOEKSTRA – GIBBS SA PRIJATELJIMA 12. OKTOBRA U KLUBU FEST!

today5. oktobar 2023.

Background

Joel Hoekstra i Brandon Gibbs u okviru svoje (akustične) evropske turneje dolaze u klub Fest u četvrtak, 12. oktobra. Gosti koncerta biće The Spider Accomplice & Marco Pastorino.

Joel Hoekstra je najpoznatiji kao gitarista grupa Whitesnake i Trans Siberian Orchestra, ali lista izvođača sa kojima je sarađivao i projekata na kojima je radio je duga. Na njoj su, između ostalih, i Cher kao i Night Ranger. Besprekorne gitarske solaže i gorući rifovi – Joel Hoekstra je bez sumnje gitarska legenda i jedan od najvećih gitarista na planeti.

Brandon Gibbs nije samo frontmen supergupe Devil City Angels, on se 2022. godine pridružio grupi Poison na Def Leppard/Motley Crue Stadium Tour, koristeći svoj prodorni vokal. Poznat je i po svom blues/rock stilu sviranja gitare i upečatljivim tekstovima pesama.

Zajedno, Joel Hoekstra i Brandon Gibbs jedan su od najboljih akustičnih dueta koji danas nastupaju.

Na koncertu u Festu možete očekivati energičan šou ispunjen dobrim rifovima, „pričanjem priča“, neverovatnim vokalnim harmonijama.

Repertoar koji izvode sačinjen je od probranih pesama bendova čiji su deo bili, autorskih pesama i rok kavera. Zbog svega ovoga, njihov nastup je definitivno – „must-see“!

Ulaznice po ceni od 1500 RSD u prodaji su u klubu Fest, na prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na: tickets.rs

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous episode

Vesti

,,S IVICE SANJANJA“ NA BINU AMERIKANE SA PROTOTIPOM 10. NOVEMBRA!

Beogradska grupa Proto Tip u februaru je objavila debitantski album ,,S ivice sanjanja" i u tu čast pravi veliku promociju u Domu omladine Beograda sa gostima i prijateljima. Koncert je zakazan za petak 10. novembar od 20.30h, a gosti su članovi Hali Gali porodice Sitzpinker i mlada šabačka grupa LU. Ulaznice za koncert u prodaji su na svim mestima efinity.rs i tickets.rs, kao i online po ceni od 1000rsd. FOTO: […]

today5. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA