Vesti

HEAVY METAL SPEKTAKL U DOMU: ANNATHEMA, PERGAMENT, RAPID FORCE I ATTILA HELLER

today15. april 2024.

Background

Pod sloganom Big 4, naši najpoznatiji heavy metal bendovi održaće spektakularne koncerte u Amerikani Doma Omladine u Beogradu, dana 20.aprila s početkom u 19:30h.

Iako za sobom imaju višedecenijske karijere, biće ovo prvi put da Annathema, Pergament, Rapid Force i Attila Heller ukrštaju gitare i nastupaju na istoj bini – fanovi će imati priliku da čuju njihove najpoznatije hitove i nove pesme. Bendovi će se takođe predstaviti u novim postavama, a mlađa publika će moći da se upozna sa istorijom metala na našim prostorima.

FOTO: Jovan Miljković i Mladen Janković / RAPIDFORCE

FOTO: Marko Ristić i Stefan Stanojević / Annathema

Sve četiri grupe ističu da su oduševljene Big 4 idejom i šansom da, zajedno sa mnogobrojnim fanovima iz zemlje i regiona, proslave povratak na scenu i dokažu da je metal bio i ostao jedan od najpopularnijih muzičkih pravaca kod nas.

Ulaznice za ovaj festival možete nabaviti na svim prodajnim mestima Efinity i online po sledećim cenovnim kategorijama:

– Standard – 1.500,00 RSD

– Na dan koncerta – 2000,00 RSD

VIP 3000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, potpisivanje izdanja i majica)

Heavy VIP5000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, Big4 majica limited edition custom made i Big4 oficijelni plakat, potpisivanje izdanja i majica)

Zbog velikog interesovanja iz Srbije i regiona, organizator Big 4 festivala savetuje fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice.

FOTO: Promo materijal

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RECORD STORE DAY U SRCU BEOGRADA: BERZA PLOČA, NASTUPI DJ-EVA I EKSLUZIVNA IZDANJA NA VINILU

Svetski dan prodavnica ploča (Record Store Day) biće obeležen u subotu, 20. aprila od 11 časova pa do kasnih večernjih sati u Čumićevom sokačetu u organizaciji izdavačke kuće Mascom i Paralel - Beogradskog festivala subkulture. Za ovogodišnje izdanje organizatori događaja pripremili su veliku berzu ploča na kojoj će učestvovati kolekcionari iz cele Srbije sa svojim najboljim i raritetnim izdanjima. Ekskluzivitet događaja predstavljaju i specijalna Record Store Day izdanja na vinilu […]

today12. april 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA